lenkavildomcova komentáře u knih
Četlo se to skvěle, ale Naďa mi byla celou dobu děsně nesympatická.
No nevím... Dočetla jsem, ale asi jen proto, že místa, kde se vše odehrává dobře znám. Taky ostravština mi byla příjemná, jako bych mluvila s babičkou. Děj byl překombinovaný a Bo jak nesmrtelná teta. Úryvky z válečného deníku mě některé bavily některé nudily.
Prvotní nadšení trošku opadlo, ale nakonec se zase vrátilo. Stejně jako autorka věřím, že nad námi je něco většího. A rozdáváme-li radost a dobro, vrací se nám. Stejně tak ale opačně.
Teda takového haj.la aby pohledal... Výborně napsáno. Doporučuji.
Perfektní, napínavé. Sice jsem asi od půlky tušila kdo je vrah, ale přesto to bylo super.
No nevím. Za mě moc rozvleklé, zbytečně dlouhé. Dičetla jsem, ale nesdílím místní nadšení z této knihy.
Přečteno s velkým zaujetím. Pan Bondy je nejen skvělý spisovatel, ale také obdivuhodný člověk, který vůbec nepíše se záští a nenávistí. Dokonce ač je to nevěřitelné i vtipné části byly. Tleskám a doporučuji tuto knihu jako povinnou četbu.
Šílený příběh. Já nedokážu pochopit, že chlap může dělat to co dělal Senad a někde se to považuje za normální. Oni by se měli léčit, to přece musí být nemoc. Jsem ráda, že to dopadlo dobře. Autorce přeji šťastný a spokojený život.
Přečetla jsem ji za jeden den. Nedokázala ji odložit. Z konce jsem ale trochu zmatená.
Kniha milá, trochu zbytečně zdlouhavá. Konec přeslazený. Ale doporučuji.
Výborná detektivka. Moc dobře se četla. A bohužel si myslím, že je velmi pravděpodobné, že se to takto děje i ve skutečnosti.
Moc se mi do čtení této knihy nechtělo, ale nakonec jsem mile překvapena. Četla se moc dobře. Natašu neodsuzuji, rozumím jí.
Šílené zvyky, šílená pravidla. Neuvěřitelné, že se to opravdu takto dělo. Podvazování chodidel, je něco tak strašného, že si to nelze ani představit. Doporučuji přečíst.
Moc pěkné, napínavé, erotické. Trošku červená knihovna. Doporučuji.