LenRan komentáře u knih
Nedočetla jsem to, nešlo to. Poslední kapka byla kapitola, kdy ta magorka žárlí, na dceřiny nohy, který její manžel namasíroval. Nevím, kolik z toho co je v knize napsáno je pravda, ale pevně věřím, že moc ne. Autorka/psycholožka je úplně mimo a už s tím nechci ztrácet čas.
Tak to byla krásná pohádka! Autorka se inspirovala u Ďáblova advokáta, Krásky a zvířete a Fantoma opery, okořenila to svým úžasným talentem a stvořila nádherný příběh. Doporučuji pro všechny romantické duše :)
Už nikdy se nebudu dívat na legendu o králi Artušovi stejně a za toto si mě asi vezme za pár dní čert:
Tato verze se mi líbila o hodně víc:)
Poslední část této trilogie napravila všechny nedostatky předchozích dílů, dokonce i jediná kapitola o Abilane mě úplně uchvátila. Je to celý úplně mimo a já si tu mimózu fakt užila.
Přiznám se, že se mi nelíbí ani název knihy, ani obálka (k Hollisovi mi to nějak nesedí). Zaplať pánbu za to, že alespoň příběh uvnitř je moc pěkný. Ne, nijak originální, ani nezapomenutelný, ale s nějakou myšlenkou, kterou si po přečtení odnáším.
Ani jsem neměla v plánu tuto sérii číst, nemám ráda milostné trojúhelníky. Teď, když jsem ji dočetla, přiznávám, že je tento příběh jeden z nejlepších, co jsem kdy četla. Takto silné charaktery, takové šílenství z lásky, posedlost, nenávist, pomsta, to se jen tak někde nenajde.
Neskutečně jsem si to užila, určitě doporučuji, přečíst tuto sérii v kuse, je to zážitek a autorce i vydavatelství za něj moc děkuji.
Bylo to pěkné, ale žádná bomba. Pro mne pořád numero uno Turbulence.....
Tento příběh, má jedno velké mínus - nedá se to skoro číst. Máte pořád rozmazané vidění, všechny ty slzy a puklá srdce se bohužel přenášejí do vaší reality.
Příběh Vás vtáhne na první stránce, pak Vás pořádně vyždímá a na konci, Vás totálně zničené, vyflusne a poraď si s tím jak chceš! Myslím, že by to mělo mít na obálce VAROVÁNÍ, že to člověk může číst jen za určitých podmínek, jinak vás to pěkně semele.
Mám i další výtky k tomuto příběhu, ale je to jedno, poselství je jasné a důležité:
CARPE DIEM!
Jeden z těch příběhů, u kterých se Vám srdce svírá a střeva kroutí, v očích slzy a stejně to budete milovat.
Užijte si to, stejně jako já :)
Pro mě bohužel opět zklamání, ze stejného důvodu jako předchozí díl - hlavní hrdinka je prostě arogantní a podle toho, jak přistupuje k sexu, i s velmi nízkým IQ.
Romův problém s PSP byl pro mne špatně vykreslen a velmi rychle vyřešen, opravdu zázrak.
A opět špatný překlad, některá slova nezná ani google, natož čeština, překladatel si je asi vymyslel. Obálka tentokrát taky nic moc, takže celkově špatné a do dalších dílů už nejdu.
Moc pěkná oddechovka, bavila jsem se, i když jde vcelku o smutný příběh, okořeněný sexem, docela jsem se i zasmála a inspirovala. Valím do krámu pro grepy :)))
První díl se mi líbil o trochu více, tady snad každé setkání 2 - 3 lídí :) vždy skončí sexem, ke konci knihy mi to už vadilo a navíc závěr byl jako od Amo Jones nebo od Cimrmanů (Vichr z hor), prostě mě to spíš pobavilo než šokovalo. I tak se ale samozřejmě pustím do dalšího dílu.
Velmi povedené pokračování, s opravdu temnou hlavní hrdinkou. Úžasně popsané šílenství z lásky. Leah mi bylo svým způsobem líto, neuspěla v roli dcery, manželky ani matky. Nikdo ji doopravdy nemiloval, doufám, že si najde cestu aspoň ke své dceři. Trochu bych ubrala na těch hrůzách co se Leah odehrávají v hlavě, časem to na mne začalo působit už nereálně, ale jinak super.
Hlavní hrdinka je docela magor a její chování se mi dost příčí, ale nemohu popřít, že kniha je dobře napsaná a příběh mě zaujal. Těším se, jak to bude pokračovat.
I pro mě byl tento díl trochu méně záživný než předchozí, ale to je jen tím, že hlavní hrdinka nezažívala takové hrůzy jako její předchůdkyně.
Celá série je výborná, čtení jsem si opravdu užila. Rodině Travisových ZDAR ! :)
Krásný příběh, se sympatickou hlavní hrdinkou. Líbilo se mi, že jsme s ní mohli prožívat velkou část jejího života, charaktery postav opravdu výborně popsány.
Velmi nenápadná, ale přitom úžasná kniha.
Vybrala jsem si k přečtení z této série díl Darker, který má tady nejvyšší hodnocení. Byl to ale omyl, docela jsem se nadřela, abych to dočetla. Zbytečně dlouhé a opravdu hrozně napsané, neustálé omýlání "slečno Steelová, to" a "pane Grey, tamto" a kdyby si autorka odpustila jejich podpisy v emailech, byla by kniha poloviční. Nerada dávám Odpad!, zvlášť, když jsem nad čtením strávila tolik času, tak jedno pozitivum jsem našla, obálka je pěkná :) a jedna* je na světě. Jo, a vzkaz pro překladatele: Baby, se fakt do češtiny nepřekládá bejby! To mi drásalo nervy snad nejvíc!
Při čtení jsem se musela několikrát přesvědčit, že to opravdu napsala Elle Kennedy. Ještě jsem od ní nečetla nic tak neoriginální a klišém přetékající, že se mi tomu nechtělo věřit. Pak jsem zjistila, že kniha je jen znovu vydaná, ale napsaná víc jak před deseti lety. Tak to ano, v té době to mohlo být něco, teď je to něco, co Vám v hlavě fakt nezůstane víc jak den, po dočtení.
Tato kniha je úplně jiná, než jsem zatím od této autorky četla. A s klidným svědomím, mohu říct, že ve mně zanechala největší dojem.....no spíš největší zářez, ránu, díru, nevím, byl to citový masakr z kterého se snad brzy vzpamatuji.
Postavu Heleny, jsem si zamilovala, obdivuji ji a vím, že k této knize se už asi nikdy nevrátím, ale ani nezapomenu o čem je.
Ráda bych poděkovala i za dobrý překlad a knihu bez gramatických chyb, to dnes už bohužel není samozřejmost. Za mne jedna z nejlepších knih letošního roku!
Toto byl mazec! V jednu chvíli jsem s tím sekla, protože to bylo už za hranou, ale samozřejmě mi to nedalo a musela jsem pokračovat. Skoro celou dobu, co jsem četla, jsem si říkala: "Tak toto jsi Colleen už přehnala! Už to nechci!" Konec vše napravil, jsem za něj ráda, já si rozhodnu čemu věřím.