LiLinka

Vrátila jsem se na chvilku do mého pubertálního věku a s úsměvem přečetla za odpoledne tuto oddychovku..

Jednoduše oddychovka... nad takovými knihami si pročišťuji hlavu a myšlenky od těch (nechci říci lepších) náročnějších knih. Kniha se však velmi hezky čte a je v ní obsažen poutavý příběh, ve kterém si každý najde alespoň kousíček sebe.

Nejprve mi přišla oproti předchozím dílům nudná.. když jsem se však prokousala přes prvních cca 80 stran, hltala jsem jednu stránku za druhou. Skvělá práce, jako všechny knihy od M. Cabotové. :)

Pohodová, oddychovka, Bářin styl psaní mi vyhovuje a je to takové pohodové rychločtení. :)

Podle názvu knihy jsem čekala obvyklý dívčí románek, ale pan Rudolf překvapil... jen nedokážu popsat, jestli příjemně či nikoli.

Erich Segal je můj nejoblíbenější spisovatel, což už vypovídá o tom, že kniha se mi líbila. =)

Tuto knihu bych si nikdy sama od sebe nepřečetla. Nebavilo mě to, možná proto, že jsem to četla ve velkém shonu. Potřebuji tuto knihu kvůli jazykové analýze a referátu, ale když vidím, jak strašné to bylo, děsím se, jak to zvládnu sepsat. Možná by někoho zaujala, ale já mezi tuto skupinu nepatřím. =)