LilluLong

po precitani celej trilogie moje hodnotenie je maximalne,nakolko od zaciatku do konca ma zaujala a mozem len doporucit citatelom preferujucich tento zaner

Únos na Korfu// Chýbal mi epilóg k tomuto krásnemu príbehu , pri konci aj slzy trosku tiekli dojatím. Ja mozem hodnotiť jedine 5*

Autorka vie aj lepšie písať a aj fantáziu vie lepšie rozvinúť.dalo sa citát ale len tak na 3*

Keby tato kniha s touto erotickou témou bola prva co som citala, poviem wau, ale nakoľko uz viem porovnávať tak som sklamaná. Autorka sa snažila , snažila ale ani sa nepriblížila k tým top , za mna 3*

Výrok z knižky : Byla ženou beznádejne touzici po lasce,ktorá ji nasla na druhém konci sveta, a potvrdila tak to, v co vzdy verila: láska si svoji cestu nájde . Lepšie k tejto knižke by som sa nevedela vyjadrit, hodnotím max 5*

Autorka graduje, oproti prvej časti tu uz neaky ten dej sa objavil, k štýlu písaniu nemam výhrady, vie zaujať ,po prečítaní tretej časti bude tam moj koment, dávam 4*

Autorka ma prekvapila: Rozprávka prerušovaná občasnými erotickymi scénami co mi pripomína filmy v TV kde sú prerušovane reklamami. Do dvoch diel namiešala hadam žánre svého druhu. Pobavila , za mna 4*

Keby mi dal niekto prečítať horor, nech by bolo napísané akokoľvek bravúrne , urcite by som hodnotila veeelmi nízko, nic pre mna, avšak tato eroticka séria sa mi páčila , za mna 5*

Vysoké hodnotenie dávajú čitatelia preferujúci erotiku i BDSM, kniha vie zaujať i s celým dejom avšak kto nevie citát anglicky 3 a 4 časť nenájde ani v CZ ani v SK, co vie dost naštvať .Neviem co motivuje vydavateľa ( žeby peniaze?) aby takto diletantský pristupoval k čitateľom.toto je uz cca 5 séria kníh ktoré som citala bez predošlej kontroly anglickej verzii v porovnaním s vydavateľom u nás.Nuz je to ako sex bez orgazmu :)Krátke resume by bolo fajn od čitateľov 3 a 4 diela. Autorke dávam na prvé dve časti 5*

Prvý diel sa vydaril este aj druhý , takze na prvý dávam 5* na druhý 4* a tretí diel ma sklamal 2*

Kvalitne napísaný román,ako sa očakáva od HQ je tu samozrejme romantika ale aj trošku napätia a nakoniec skvelý epilóg.U mňa je to za 5*

Klasická HQ,pekne napísané i keď malo strhujucich scén,za mňa 4*

Hovorí sa že muži sú z Marsu a ženy z Venuse,a odkiaľ je Amo?z planéty kde ruka v ruke ide spolu genialita so šialenstvom ? Autorke niektoré myšlienkové pochody sa vynikali procesu deja,čo má ani neprekvapilo,za mňa má 3,5*

HQ si stouto autorkou štýlom písania a príbehmy pripisuje plusové body,za mňa 5*

Ešte aj komentár sa mi píše ťažko,verím,že celé dielo mohlo mať väčšie grády s takýmto príbehom,ale zdalo sa mi ,že to bolo odflaknute i keď s epilogom mohla autorka čo to vylepšiť. Za mňa má 2,5*

Tak do vyše polovici knihy by som hodnotila tak len na 2,5* a druhá polovica prešla do vyššieho levelu na cca 3,5*,ale s epilogom u mňa získala autorka 4* .

Tak ako aj prva časť tejto série , vedela zaujať príbehom i štýlom písania, kde-tu bolo zbytočne predlzovane ale v celku pohodové čítanie.Za seba davam 4,5* :)

Dobre sa to čítalo, uz sa tesim na pokračovanie , u mna za 5*

Trosku slabý príbeh ale pekne a zaujímavo napísaný , autorke gratulujem, za mna 4*