LilluLong

U mna sa moc nedosvedčujú knihy, ktoré sa prelínajú súčasnosť s minulosťou,ale nakoľko diela od autorky som uz citala, tak som dala šancu aj tejto knihe.
Vela veci ma dost vytáčalo, hlavne spôsob ochrany zo strany matky a následné argumentácie na ospravedlnenie jej činov. No ako Evka v predošlej recenzií píše “ šílená spisovateľka “ :) ja hodnotím velmi slabou 4*

Nie každá kniha od autorky je pre mna top na 5* :) , ale tato s príbehom ako zo života vie zaujať a chytiť za srdce. U mna ma 5*
Dokonala .

Tak ako aj prva časť tejto série , vedela zaujať príbehom i štýlom písania, kde-tu bolo zbytočne predlzovane ale v celku pohodové čítanie.Za seba davam 4,5* :)

Dobre sa to čítalo, uz sa tesim na pokračovanie , u mna za 5*

Trosku slabý príbeh ale pekne a zaujímavo napísaný , autorke gratulujem, za mna 4*

Zaujímavý príbeh i ked trosku pre mna zdĺhavý .u mna rovných 4*

Cela séria prečítaná, mozem len doporučiť pre milovníkov tohoto žánru :) za mna cela séria dostáva 5*

Prvý príbeh má u mňa 4* ale u druhého príbehu som sa rozhodovala medzi 1* a 2*,takže keď spriemerujem som u 3*
Vevoda a klenotnice doporučujem :)

Poznáte telenovely, z ktorých vam ujde cca 10 časti a predsa sa v klude viete napojiť na ďalšie časti bez pocitu straty, ze ste nieco prepasli ? V tejto knižke som nevynechala nic a predsa niektoré epizódy mi pripomínali práve takú telenovelu. Za mna 3*

Pohodové čítanie, sú lepšie i horšie, hodnotím hlavne štýl písania, za mna 4*

Meno Orion pre kráľa? A Idylla ako kráľovstvo? No hrozné, aspon keby príbeh stal zato, za mna 2*

Vylepšila som skóre v hodnoteni, Pre mna tento príbeh bol dobrý, zaujal od začiatku napísané je profesionálne a tam kde je aj epilóg u mna ma autor palec hore :) davam za seba 5*

Po prečítaní asi 50 stran, som mala pocit, ze vylepšim skóre pri hodnoteni, ale horkotazko som docitala knihu, malo kedy hodnotím az takto nízko ale teraz odo mna je to len 2* :(

Zaujali ma aj par krásnych citátov, páči sa :
1;” rozum a láska nejsou pro sebe stvorení: Jak láska roste, rozum slabne.”
2;kdekdo si narika na slabou pamet, ale nikdo na slabou inteligenci.”
A ďalšie a ďalšie :) cela séria bola dobra i ked predchádzajúca ma sklamala, ale tato ma za mna 5*

Krasna séria, autorka vie pospájať napätie,krimi, i romantiku do skvelého deju a jej štýl písania vie uputat pozornosť od začiatku do konca. Za mna zas 5*

Hokotazko som samu seba presvedčila aby som tuto časť zo série hodnotila aspon s 3*,myslela som si totiž, ze práve Jarrodov príbeh bude najzaujímavejší , mýlila som sa,som sklamana,uvidím čím ma autorka prekvapí v nasledujúcej časti.

Pri tejto sérii sa mi asi velmi nechce kritizovať , práve som v takom stave, ze takéto lovestory mi robia dobre na dušičke :) u mna zas 5*

Vidim,ze sú tu i slabšie hodnotenia ale u mna tato sladucka romantika zabrala :) príbeh zaujal, a aj slzicka vypadla pri opisovaní bitvy a co sa týka štýlu písania,u mna palec hore.
Moje hodnotenie je za 5*

Je dost možné, ze z pera iného autora by som hodnotila tuto knihu vyšším počtom hviezdičiek , takto je u mna za 3*