Lioncz24

Druhý pokračování je jízda na horské dráze. Hned se vrhnu na třetí knihu. Výborná kniha. Všem věkové kategorie doporučuji.
Čas tady plyne neskutečně rychle.

Spoiler: X-Mani jsou na ostrově Murie. Profesor x mentor xmenů boje proti Shadow King který ovládá mysl xmenů. Charles Xavier si zavolá X-Factor aby mu pomohli.
V této knize se dozvíte proč je Charles Xavier na vozíku.
Kresba je retro namalovaná.

(SPOILER) Nechápu proč jsem tuto knihu odkládal.
cestování v čase bylo WOW. Děj rychle ubíhá kupředu má to spád. Během 10 dní jsem to měl předčtené. Lodín je tady popsané jako špinavý město. Děti bez rodičů pracovali v továrnách. Já jsem hrál AC Syndicate a tam jsou děti, kteří pracovali v továrnách. Tato kniha mě to připomělo.
Objevují se zde i známé postavy jako je třeba Charels Darwin.

Nejlepší komiks co jsem kdy četl. Miluji Spider-mana.
Druhá polovina 80let. 20 století byla v té době na vrcholu komiksů. Tato kniha má sice retro malbu ale mě to vůbec nevadilo ba naopak.
Hřešil jsem

Pro mě jako fanoušek DC nic moc. Všechno jsem znal z komisů, ale bylo to pěkné čtení. Jen mě mrzí ty chyby v překladu.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Superman jako Clark Kent je z jiné planety, která se jmenuje Krypton. Jeho pravý rodiče ho poslali na zem, aby ochraňoval své přátelé a blízké.

Tato kniha ve mě vyvolalo velký smutek. Jsem to četl když mi umřel Pejsek. Uvědomuji si že náš pes tu byl šťastný a měl krásný život. Pro milovníků psů všem doporučuji

Jelikož miluji severskou mytologie tak jsem byl velmi spokojený. Tato kniha má několik povídek, některý byli veselé jindy byli smutné. Doporučuji všem kdo mají rády sever.