Little.Mike komentáře u knih
Kniha se mi velmi líbila a zaujala mě hned od začátku. Inspirovala mě podniknout taky dlouhou cestu a hlavně člověk který třeba nebyl na takové cestě tak může nahlédnout jak taková cesta probíhá, jak se člověk cítí, co všechno na cestě zažije a hlavně je to absolutní svoboda a kus krásné přírody. Skandinávie se mi velice líbí a proto ikdyž sem viděl knihu v předprodeji a nevěděl sem konkrétně o co jde ale viděl sem že je to češka která se dala na trek v krásné Skandinávii. Přeji Zuzce mnoho úspěšných km v nohách,a hlavně mnoho zdraví a když bude další kniha,rád si ji zakoupím abych podpořil češku co dělá,co ji baví =)
2.díl mě přímo pohltil,kniha mi zabrala jen 7.dní četby a tešil sem se na pokračování(které letos,konečne po dlouhé době přeložily),kniha má krásný příbeh,dobrodružství že sem chvilkama lapal po dechu
1.díl byl velmi zajímavý,příbeh je poutaví,moc krásné kresby,přílohy,člověk si dokáže líp představit svet
Kniha je velmi pěkně zpracovaná,najdete tam hned několik druhu her a jejich strategie,dozvíte se trochu historie,nemusíte knihu číst celou,jsou tam informace ke kterým se vrátíte na osvěžení paměti.Pro začátečníky a pokročilé ideální si myslím.