Lka komentáře u knih
Toto byla moje druhá kniha od autorky. Asi to byla chyba, protože kniha Matčino vyznání nasadila vysokou laťku. Kniha nebyla úplně špatná, hezky se to četlo.
Příběh, který byl napsán podle skutečných událostí. Kniha se četla dobře. Byla napínavá od začátku až do konce. Ani chvíli jsem se nenudila a chvílemi mi běhal i mráz po zádech.
Toto byla moje druhá kniha od autorky. Kniha Neviditelná zranění se mi hodně líbala. U této knihy jsem tak nadšená nebyla. Přečetla jsem ji, ale chvíli mi to trvalo. Konec už byl o něco záživnější, kdy jsem čekala, jak to dopadne.
Na knihu jsem se těšila a trochu mě zklamala. Čekala jsem trochu víc. Číst se to dalo, ale nadšená z knihy jsem nebyla.
Když jsem začla knihu číst, tak jsem byla nejdřív zklamaná. Neuvědomila jsem si, že to není takový ten klasický příběh, ale že se jedná o literatutu faktu. Ale nakonec se mi to moc líbilo. Příběh s miminkem mě dostal. Už jsem přečetla dost knih na tohle téma, ale tohle bylo opravdu drsné. Po přečtení jsem dlouho přemýšlela o vině a nevině Oskara Gröninga. Ale jak už bylo řečeno, každý si musí udělat svůj názor sám.
Dle recenzí jsem se na knihu těšila, ale bohužel přišlo zklamání. Zhruba do půlky mě to bavilo, pak jsem se musela nutit do čtení a ke konci už jsem knihu nemohla odložit.
audio :
Na toto téma jsem už přečetla několik knih. Ale tohle byl pro mě silný zážitek. Svůj podíl má i ozvučení v audioknize. Měla jsem takový svíravý pocit v žaludku, trnula jsem hrůzou, zda to ve zdraví přežijou..Napínavé od začátku až do konce. Tuhle knihu určitě doporučuji všem, co mají rádi tuto tématiku.
Další krásná dojemná kniha. Tyto příběhy miluju, i když mi to rve srdce, když se pejskům děje něco nehezkého. Samozřejmě ukápla i slza, bez doho to asi nejde...
Příjemná oddychovka, hezky se to četlo. Dokonce jsem se i nasmála. Potřebovala jsem teď takovou knihu. Určitě si přečtu další knihy autorky.
Moc milé čtení, i když je to určeno především pro mládež. Doporučila bych tuto knihu všem, kdo si chce pořídít pejska...Je opravdu důležité vidět matku a prostředí odkud štěnátko odchází...
Jak už tu bylo několikrát zmíněno, taková oddechovka, nic náročného, četlo se to dobře...
Audio :
Asi jsem od knihy čekala něco jiného. Nebylo to úplně špatné, ale celkově na mě příběh působil poněkud ponuře. Dětem bych ji asi nedoporučila. Možná kdybych knihu četla, tak budu mít jiný názor, ale poslech na mě bohužel takhle působil.
Další pokračování příběhu. Moc se mi líbil i tento příběh, i když už dávno nejsem náctiletá :) .
Tyto příběhy prostě miluju. Pohladí po duši a i když máte špatnou náladu, tak po přečtení je Vám krásně.
Tuto knihu jsem si vyslechla jako audioknihu. Byl to můj první poslech knihy a můžu říct, že se mi to líbilo. Výhodou je, že u toho si můžu dělat cokoliv. Tak když není moc času na čtení knihy, tak tohle je dobré řešení. Jinak kniha měla zajímavý námět, moc mě to bavilo. Byla jsem zvědavá, jak to dopadne.
Ze začátku jsem se nemohla začíst a musela jsem se zorientovávat ve jménech. Po první třetině už to začalo být poutavé a byla jsem zvědavá, kdo to všechno dělá. Nakonec kniha nebyla špatná, ale na Sběratele motýlů to nemá...
Další kniha z období koncentračních táborů, sice jsem ji dočetla, ale nenadchla mě. První část byla lepší, i když přeskakování na text pod čarou dost rušil. V další části, kde chlapec popisuje hlavně co jedl, bylo dost nezáživné...
Úplně se ztotožňuji s předchozím komentářem. Líp bych to nenapsala.
Zajímavý pohled do světa narkomanky. Líbilo se mi rozlišení přítomnosti a minulosti. Určitě si přečtu další knihy autorky.
Po thrillerech a knih o holocaustu jsem si vybrala odpočinkové čtení. A přesně to odpovídalo. Bylo to milé a vtipné čtení. Knihu jsem si vybrala, protože mě zaujala obálka a název knihy. V sérii budu určitě pokračovat...
Nejdřív jsem četla na toto téma knihu Pět kroků od sebe. V komentářích jsem dosala doporučení na tuto knihu a že je ještě lepší. A je to pravda. Moc krásná dojemná kniha, která opravdu vezme za srdce.