Local_Bunny Local_Bunny komentáře u knih

Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

Možná byla chyba, že jsem jako první viděla seriál a až poté sáhla po knize, ale za mě opravdu ne. Dle mého by si člověk měl vybrat pouze jedno a u toho také zůstat. Je pravda, že obojí pěkně natáhli, ale aby v první knize zabili hlavní postavu v seriálu? No nevím.

Pokud někdo neviděl seriál, určitě se mu bude líbit zápletka čtyř slečen, které skrývají tajemství a pátou kamarádku. Oddechová četba pro mládež, která překvapí zápletkami, akcí i romantickými scénami.

20.05.2018 1 z 5

Divoká píseň Divoká píseň Victoria Schwab

Strašně příjemné překvapení. Našla jsem ji u nás v knihkupectví zahrabanou mezi fantasy a obálka s anotací mě ihned zaujaly. Po přečtení jsem ani nelitovala. Neokoukané téma, i když se jedná o příšery. S čím jsem měla problém, bylo občas rozhodování postav, ale je třeba přihlédnou také s ohledem na jejich věk. Celou jsem ji přečetla během čekání na letišti, nenáročná četba, která zaujme.

Jsem ráda, že autorka nachystala i pokračování =)

Poslední Poslední Alexandra Oliva

Na to, jak moc byla kniha vychvalována, tak opravdu NE. Nutila jsem se ji dočíst. Zápletka byla opravdu zajímavá a dalo se s ní krásně pohrát, čehož autorka bohužel absolutně nevyužila. Protivné postavy, předvídatelný děj, otevřený konec. Tohle tak úplně nevyšlo.

Dvě hvězdičky dávám pouze za výše zmíněný námět.

20.05.2018 2 z 5

Diabolik Diabolik S. J. Kincaid

Po dlouhé době hodně kvalitní sci-fi, u kterého jsem do poslední chvíle pořádně nevěděla, co se stane a uvnitř jsem věděla, že mě ten zvrat překvapí. Četla se úplně sama, až mě mrzelo, že jsem se za jeden večer pročetla až na konec.

Zaráží mě jen žánr pro mládež a dívčí romány, jelikož, co si budeme, akčních scén málo nebylo :D

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Líbila se mi neskutečně moc. Bylo to temné, akční, něco jiného. Oficiálně můžu říct, že Kaz a jeho parta se zařadili mezi mé oblíbené série. Trošku mi vadila ta romantika, kdy byl 'každý s každým' a fakt, jak kniha skončila, resp. jak snadno byl Kaz převezen, ale těším se na Prohnilé město =)