Lofda komentáře u knih
Příjemné překvapení! Moc hezká kniha, příběh má vývoj, není to jedna z těch knih, kdy dopředu víte co se stane na další stránce. Co mi ale opravdu vadilo, byly opisy/popisy milostných scén. Bez toho bych se docela klidně obešla, příběh to nikam neposunulo, náznak by stačil.. Asi je to teď trend, že román pro ženy už bez milostné/erotické scény napsat nelze? Tady to bylo opravdu spíš na škodu.
Páni!!!...(a ta výpustka sem rozhodně patří ;-) ) Tak tohle byla jízda...Budu se opakovat, vše už tu bylo napsáno ;-) Ano, Jake měl dost "osobitý" způsob vyjadřování, leckde bylo možné "ubrat", ne každý zrovna tenhle styl ocení, ale jako celek?! Inteligentní erotický román? Jde to? V rámci žánru už lze jen těžko přijít s něčím novým, něčím originálním, ale tady se to autorce povedlo na 100%! Bylo to celkovým pojetím "knihy v knize", množstvím zvratů, skvělých vtipných, až ironických, situací.. Už jen když mi došlo, kam směřuje scéna s jejich seznámením, už tehdy mě poprvé napadlo Páni! a musela jsem se fakt smát :-) Takže já přidávám tuto knihu mezi svoje TOP, rozhodně DOPORUČUJI k přečtení a budu doufat, že se na trhu objeví od Whitney G. něco dalšího!!
Padesát odstínů šedi jsem nečetla, takže srovnávat nemůžu. Musím uznat, že knížka se celkem dobře četla, celkem mě bavil brácha Jace a kámoš Ash, byli vtipní ;-).. Vůbec jsem ale nechápala hlavní hrdinku, přišla mi opravdu hloupoučká, i když ke konci si najednou stála za svým a dobře věděla, koho a jaké jednání si zaslouží?!.. No nevím, pro mě prostě dost neuvěřitelně napsáno. Škoda. Třeba další díly budou lepší? Jo a zarazila jsem se nad překladem "štědrovečerní ráno" - pořád přemýšlím, kdy že to je :-)