Lowelllyyp komentáře u knih
No, musím říct, že něco takového jsem opravdu nečekala. Bylo to tak milé a přitom příjemně zasazené do historie Benátek. Pokud člověk dával pozor, mohl se i něco dozvědět. Zápletka byla suprová. Lehce komplikovaná s překvapivým koncem. Nikdo prostě nebyl takový, jak se zdálo zpočátku - to si uvědomovala i Cass. Užívala jsem si některé momenty, které byly nabité humorem i rozpaky, a i když zápletka byla celkem vážná, někdy jsem se fakt bavila. Autorka dokázala jasně vylíčit mnohá místa, takže jsem měla pocit, jako bych tam sama byla. To se nestává moc často. Přečteno jedním dechem jsem zvědavá co se z toho vyvrbí dál. Škoda jen, že další díl u nás ještě nevyšel..Rozhodně doporučuji.
Celá ta série je skvělá a úžasně promyšlená, ale možná jsem po předchozím díle, který byl plný napětí, akce, atd.., čekala trošku něco víc. Byl to takový oddechový díl. Něco jako ticho před bouří. Nicméně je to skvěle napsané, takže vám to běží před očima, ani se nenadějete a už máte poslední stranu. Z holek má opravdu nejradši Ariu, a proto jsem se na ni zaměřovala nejvíc, chvílemi jsem si říkala, co to tam sakra dělá? Zatím nevím, co si myslet o Xavierovi, protože mi k ní prostě nesedí. Já radši Ezru.. :) Ale jen čtěte!!!
Mě ta knížka dostala! Nemohla jsem se od ní odtrhnout, četla jsem dlouho do noci!!!
Úplně mě dostaly myšlenkové pochody Daye a June, jak přemýšleli o sobě navzájem zároveň o něčem jiném. Zároveň to je při takové spoustě knížek celkem originální nápad a autorčin styl psaní mi moc vyhovoval. Jsem děsně zvědavá na pokračování, už ho mám stáhnuté v PC v originále.