lucie.dc komentáře u knih
Líbil se mi nevybíravý jazyk, nebylo ho málo, ale ani moc.
Co mi vadilo bylo kouření hlavní ženské postavy, já vím, je to normální, ale mě to u ženský přijde zkrátka dost odporný. Fandění bylo na mě až moc, já sportům neholduji, tak to je asi můj problém.
Když jsem si objednávala tuto knihu, měla jsem si uvědomit, že jakožto z branže, to nemám kupovat… Proto na mě ty nesmysly působily možná trochu víc, než na jiné. Za mě je to průměrná kniha, na oddechovku jako dobrý, kdybych neznala soudní prostředí, určitě by se mi to líbilo víc.
20 stránková jednohubka, která svižně běžela, bez zbytečných popisů a stačilo to. King to sice není, ale líbilo se mi to .
E-kniha se skládá z povídek:
⚀Chci tě zabít - to je i uvěřitelná povídka, klidně může komukoliv zkrátka "přepnout."
⚁⚁ Profesorka "in" - to byla jednoznačně baba jaga, u které "mlýny mlely" opravdu rychle. :D
⚂⚂⚂ To by nevymyslela ani "Agátka" - tohle byla taky dost reálná povídka . Agátkou je myšlena A. Christie
⚃⚃⚃⚃ Nezapomeň to posolit! - už při prvních větách jsem si říkala, že bych ho taky zabila :-D
⚄⚄⚄⚄⚄ Jak se rodí vrah - tak ta tam být ani nemusela
Za me 3,5 hvezdy.
Je zajimave dozvedet se odlisnosti dnesni doby a minulosti, obsahuje spoustu informaci dnes jiz prekonanych, jakoze nesmi zena kojit dite v noci nebo kdyz je nemocna apod., misty mi spadla brada: ..."muz nechce lasky zeniny, ale pouze pospiniti, pokáliti (ano, ctete spravne) kazdou zenu, ktere se muze zmocnit..." az po pravni zalezitosti, napr. rozvedeni neznamenalo zruseni manzelstvi...
Presto jsem ji musela "prolozit" jinou knihou, abych ji docetla, hodne se tam opakuje a chodi kolem horke kase, kniha mohla klidne mit mnohem mene stranek, byla by tak ctivejsi.
Takove jsme my zeny :D
Doporucuji jako povinnou cetbu muzum, aby vedeli, ze za to, jake jsme, nemuzeme.... je to proste dane :D