lucie2371 lucie2371 komentáře u knih

Ochránci draků Ochránci draků James Russell

Milá, dobrodružná, oddechová kniha. I když už dávno nespadám do věkové kategorie, kniha se mi opravdu velmi líbila! Doporučuji všem, kteří mají rádi dobrodružství.

01.09.2020 5 z 5

Opatrné city Opatrné city Nora Roberts

Příjemná oddechová kniha.

12.08.2020 4 z 5

Ztracená brána Ztracená brána Orson Scott Card

Jedna z nejlepších fantasy knih jaké jsem četla. Kniha byla napínavá od začátku až do konce a byla i zábavná. Hodně jsem se u ní nasmála. Rozhodně doporučuji! Škoda jen, že další díl u nás už nevyšel :-(

10.08.2020 5 z 5

Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

Příjemné fantasy ze světa elfů a víl. Škoda, že u nás nevyšly i další díly.

27.07.2020 5 z 5

Kameny osudu Kameny osudu Flavia Bujor

Krásný, pohádkový příběh o třech dívkách a třech kamenech. I když už nespadám do věkové kategorie, kniha se mi velmi líbila.

16.07.2020 5 z 5

Zlaté slunce, bílý den Zlaté slunce, bílý den Josef Václav Sládek

Milé básničky pro děti ale i dospělé. Nejvíce se mi líbila básnička Macíček a Host.

04.06.2020 5 z 5

Hlavní výhra Hlavní výhra Kate Denton

Příjemný Harlequin.

02.06.2020 5 z 5

Nezdařené přepadení Nezdařené přepadení Vicki Lewis Thompson

Jeden z nejhezčích Harlequinů, co jsem zatím četla.

26.05.2020 5 z 5

Dneska žijeme Dneska žijeme Emmanuelle Pirotte

Podle anotace jsem čekala něco více ale i tak to bylo příjemné čtení.

24.05.2020 4 z 5

Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Za mě trochu slabší díl než předchozí.

23.05.2020 4 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Ještě lepší a napínavější než první dva díly! Už se těším až si přečtu další!

10.04.2020 5 z 5

Babylonští psi Babylonští psi Carolyne Parkhurst

Tato kniha byla zvláštní...čekala jsem od ní něco víc. Za trochu zajímavější děj před koncem knihy dávám dvě hvězdičky. Ke knize se už dozajista nevrátím.

28.01.2020 2 z 5

Tichá noc Tichá noc Mary Higgins Clark

Po přečtení Vánočního zloděje od stejné autorky, který byl pro mě naprostým zklamáním, jsem se trochu obávala číst tuto knihu. Nicméně byla to jedna z nejlepších detektivek! Četla se úplně sama, takže byla přečtená během jediného dne.

06.01.2020 5 z 5

Nemilosrdné Nemilosrdné Sara Shepard

K poslednímu dílu jsem se vrátila po pár letech, kdy jsem zjistila, že byl tento díl dávno vydán :D Ale stejně byl napínavý jako předchozí díly a zvrat na konci knihy byl super!

05.01.2020 5 z 5

Vánoční nadělení Vánoční nadělení Charlotte Lamb

Trochu pomalejší rozjezd ale jinak pěkná

31.12.2019 4 z 5

Vánoční zloděj Vánoční zloděj Mary Higgins Clark

Knihu jsem dočetla jen proto, že nerada nechávám nedočteno! Hrozně nudná a nezáživná kniha to byla...

29.12.2019

Druhá příležitost / Dvě vánoční přání Druhá příležitost / Dvě vánoční přání Cara Colter

Do čtení Harlequinů jsem se pustila po dlouhé době. Ale opět mě nezklamala. Krásné příběhy se zápletkou. Druhý se mi líbil o malinko více.

28.12.2019 5 z 5

X Terra Incognita X Terra Incognita Stanislava Nopová

S velkým přemáháním jsem knihu dočetla ale byl to boj... :/ Pro mě naprosto nezáživné

02.12.2019 1 z 5

Pozor, dítě! Pozor, dítě! M. M. Cabicar (p)

Trochu slabší než předchozí díly ale číst se to dalo.

26.11.2019 4 z 5

Jak nacpat věci do tatínka Jak nacpat věci do tatínka M. M. Cabicar (p)

Tak tenhle díl se povedl! Ne jednou jsem se u něj zasmála. Příjemné oddechové čtení.

20.11.2019 5 z 5