lucie2371 lucie2371 komentáře u knih

Cesta domů Cesta domů Bobbie Pyron

Ačkoli už pár let nespadám do této věkové kategorie, příběh mě naprosto pohltil! Byl okouzlující a dokazující, že věrnost psa je nekonečná! ♥ Hodně mi připomínal film Neuvěřitelná cesta, kdy se 3 čtyřnozí přátelé také vrací několik set kilometrů zpět domů. ♥

15.11.2019 5 z 5

Vůně ďábla Vůně ďábla Mons Kallentoft

Další skvělý díl ze série!

24.10.2019 5 z 5

Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Dita Krausová

Trochu slabší než jiné knihy z období koncentračních táborů, které jsem četla ale i tak kniha zaujala i rozplakala.

29.09.2019 5 z 5

Pořád mi pijou krev Pořád mi pijou krev Kimberly Pauley

Druhý díl se mi líbil o něco více než první ale vzhledem ke klamné anotaci ,,a dokonce se musíte dívat na to, jak si to váš kluk George rozdává s nejlepší kámoškou... tedy bývalou!"
srážím druhou hvězdičku.

04.09.2019 3 z 5

Pijou mi krev aneb Upírkou na vlastní nebezpečí Pijou mi krev aneb Upírkou na vlastní nebezpečí Kimberly Pauley

Klasická kniha pro Teenegerky. Ale i když už do této věkové kategorie nespadám, musím říct, že kniha nebyla špatná.

31.08.2019 4 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Při čtení jsem si uvědomila jedno. Sci-fi knihy nebudou můj šálek kávy. A k tomu ještě ten ruský autor :-\ Tahle kombinace je pro mě vražedná.
Jedna z mála knih, kterou odkládám nedočtenou.

21.07.2019

Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice Ota Hofman

Krásný film i krásná kniha :) Všem dětem vřele doporučuji.

20.01.2019 5 z 5

Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství Michaela Burdová

Bylo to krásné se po takové době vrátit opět do Lilandgarie!
Na celou trilogii to sice nemá ale stejně byla kniha kouzelná.

14.12.2018 5 z 5

Jak čůrají nevěsty Jak čůrají nevěsty M. M. Cabicar (p)

O trochu slabší než 1. díl, proto dávám 4 hvězdičky.

12.10.2018 4 z 5

Humorné příhody očima odvážného otce Humorné příhody očima odvážného otce M. M. Cabicar (p)

Dávám pět hvězdiček! V knize je několik vtipných částí kdy se zasmějete nebo alespoň pousmějete.
Trochu mě zaráželo, že když otec mluvil s tříletou dcerkou Viki občas užil sprosté slovo. Nevím ale zda to nebylo napsáno záměrně jako poukázka na rodiče, kteří to tak dělají běžně, když je to napsáno podle skutečných událostí.
Kniha určitě stojí za přečtení! Doporučila bych jí hlavně těm, kteří mají rádi děti!

Já mám malého bratrance a připojuji příhodu: Bratránek přiběhl za babičkou jestli nemá prstýnek. A babička na to, že má a na co ho potřebuje. A on, že ho má pro jednu holčičku (jméno psát nebudu) a babička na to: Ale ty máš rád přeci (jméno) a bratránek se na ní tak zadíval a prohlásil: ,,To mám ale kdybych se pak ženil tak si alespoň budu moc vybrat" :D Je mu šest let :D
Děti jsou prostě kouzelné. ♥

09.10.2018 5 z 5

O dívce Grace O dívce Grace Anthony Doerr

Kniha se mi líbila, nutila mě číst stále dále. Avšak za pomalejší rozjezd strhávám knize jednu hvězdičku.

07.10.2018 4 z 5

Lovci ohně Lovci ohně Mons Kallentoft

Další ze skvělých dílů o Malin Forsové!

13.08.2018 5 z 5

Únos do světa stínů Únos do světa stínů Kateřina Janouchová

Asi 2. nejslabší díl této série. Avšak neuzavřený konec napovídá, že zřejmě vyjde další díl, takže jsem zvědavá.

05.08.2018 4 z 5

Sapphique Sapphique Catherine Fisher

I druhý díl byl kouzelný! Tuto sérii vřele doporučuji.

28.06.2018 5 z 5

Inkarceron Inkarceron Catherine Fisher

První díl byl naprosto kouzelný! Vřele doporučuji všem milovníkům fantasy.

14.06.2018 5 z 5

Horečka Horečka Lauren DeStefano

I u druhého dílu dávám 5 hvězdiček. Děj byl opět napínavý od začátku do konce. Těším se na 3. díl.

08.04.2018 5 z 5

Past Past Lauren DeStefano

Dávám 5*! Kniha se po 50 stránce pěkně rozběhla a byla napínavá až do konce. Každá kapitola končila napínavě, takže mě nutila číst stále dál! Moc pěkná kniha, určitě doporučuji!

01.04.2018 5 z 5

Mosty osudu Mosty osudu Barbara Taylor Bradford

Kniha mě začala bavit až na 170 stránce, proto dávám 3 hvězdičky. Nebyla špatná ale nenadchla mě tak, jak jsem očekávala.

24.03.2018 3 z 5

Větrné duše Větrné duše Mons Kallentoft

Jedním slovem super! Krásně jsem se ponořila do děje, který byl napínavý od začátku do konce. Nemám co bych knize vytknula.

10.01.2018 5 z 5

Vodní andělé Vodní andělé Mons Kallentoft

O něco slabší než předchozí díly, proto dávám 4 hvězdičky.

08.01.2018 4 z 5