lucie2371 lucie2371 komentáře u knih

Kino hrůzy Kino hrůzy Jason Dark (p)

Kniha byla celkem pěkná. Četla jsem o přestávkách v práci.

30.07.2016 4 z 5

Zúčtování Zúčtování Kathy Reichs

Opět musím dát 5 hvězdiček! Jelikož opět byl příběh neuvěřitelně krásný a napínavý! A já doufám,že se dočkám i dalšího pokračování Virátů! :)

24.07.2016 5 z 5

Únos Únos Kathy Reichs

Opět nádherná kniha! Tak jako všechny díly Virátů! Tuhle sérii jsem si opravdu moc oblíbila, patří mezi mé nejoblíbenější! :)

13.07.2016 5 z 5

Země věčného léta Země věčného léta Lee Carroll

Posledních 50 stránek bylo asi nejlepších...kniha byla jinak pěkná avšak znovu bych se k ní asi nevracela. Ale i přes to doufám,že bude 3. díl! 2. díl skončil otevřeným koncem a tak čekám jak to všechno dopadne!

26.06.2016 4 z 5

Černá labuť vzlétá Černá labuť vzlétá Lee Carroll

Kniha byla pěkná,avšak znám i lepší fantasy :)

22.06.2016 4 z 5

Jízdenka do pekla Jízdenka do pekla Laurent Botti

U knihy se mi líbily krátké kapitolky, díky kterým děj ubíhal rychleji. Avšak kniha tak úplně nesplnila má očekávání a znovu bych po ní nesáhla. Proto jí dávám 4 hvězdičky.

20.03.2016 4 z 5

Let vážky Let vážky Melissa Hawach

Pěkný skutečný příběh. Obdivuji paní Hawachovou :)

05.03.2016 4 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Eileen Dreyer

Kniha se četla skoro sama a byla napínavá. Jediné - je to, že po pár stranách už víte, kdo je vrah. Z toho důvodu dávám knize 4 hvězdičky :)

25.02.2016 4 z 5

Proudy z červené země: Můj život lovkyně velké zvěře v Africe Proudy z červené země: Můj život lovkyně velké zvěře v Africe Natasha Illum Berg

Asi to nebyl úplně můj šálek kávy. Knihu jsem nedočetla...

21.02.2016

Vodopád Vodopád Lauren Kate

2. díl byl o něco málo lepší než druhý ale znovu bych si ho asi nepřečetla...

05.02.2016 2 z 5

Výprava za diamantovým mečem Výprava za diamantovým mečem Winter Morgan

Čekala jsem,že to bude lepší :/ Kniha mě trochu nudila

14.01.2016

Případ Kobra Případ Kobra Richard Preston

Nerada to přiznávám,ale tato kniha je po delší době opět knihou,kterou jsem odložila nedočtenou :-\ Nudnější thriller jsem snad ještě nečetla :-( Autor sliboval,že nám bude běhat mráz po zádech a na čele nám vyraší studený pot,kniha však toto nesplňovala (můj názor) Za mě tedy veliké zklamání...

25.11.2015

Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Vicki Myron

Kniha se mi velice líbila :) Mám ráda zvířata a ještě radši,když je příběh skutečný. Na konci knížky ukápla i slzička. Vřele knihu doporučuji :)

22.07.2015 5 z 5

Co bude dál Co bude dál John Katzenbach

Kniha mě nijak zvlášť nenadchla :/ Asi jsem čekala něco víc. Víc akce, napětí...Znovu bych si knihu určitě nepřečetla.

17.05.2015 3 z 5