Lucinka007 Lucinka007 komentáře u knih

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Knihu jsem dočetla včera a byla naprosto skvělá. Koupila jsem si ji na doporučení kamarádky a musím říct, že se mi to vyplatilo. Už po pár stránkách jsem měla pocit, že já jsem Lou, tak moc jsem se do ni vžila (ne že bych chtěla být na jejím místě). Moc se mi ti dva spolu líbili. V části, kdy jsou spolu na pláži jsem měla oči zalité slzami.
Tuhle knížku si musíte přečíst protože je napsaná s takovou lehkostí, že se doopravdy čte sama. Příběh je doopravdy silný, ale i tak se na konci musíte usmát. Není moc knížek, které bych chtěla číst podruhé, ale tuhle si určitě ještě někdy přečtu!

29.10.2016 5 z 5

Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Pro mě asi nejslabší knížka od Johna Greena. Trošku zklamání. Přišlo mi, že je děj takový "prázdný". Bylo tam pár zajímavých částí, které se mi líbily, ale celkově jsem byla trochu zklamaná.

07.09.2016 2 z 5

Eleanor a Park Eleanor a Park Rainbow Rowell

Ze začátku mě knížka moc nechytla, četla se mi dobře, ale nijak zvlášť mě nezaujala, ale tak po 100 stránkách jsem jí začínala přicházet na chuť. Po dalších 50 jsem se nemohla odtrhnout. V komentářích tady jsem četla, že některým se moc nelíbila Eleanor a to vůbec nechápu. Ona byla skvělá, myslím si že přesně tyhle myšlenky má tak polovina z nás. :) Trochu mě překvapil konec, když jsem dočetla poslední stránku, tak jsem chtěla otočit na další, ale žádná tam už nebyla. Mě to přišlo trošku jako otevřený konec knížky. Každopádně knížka se mi líbila a nevylučuju, že si ji přečtu ještě jednou :)

26.08.2016 4 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Už je to celkem dlouho, co jsem tuhle knížku četla, ale přesně si pamatuji moje pocity z ní. Dostali jsme ji jako povinnou četbu ještě ve škole a já přesně vím, co jsem si tenkrát myslela :"Válečná knížka, to bude něco." A doopravdy to bylo NĚCO, naprostý opak toho, co jsem čekala. Knížka byla dobře napsaná, pěkně se četla. Bylo to takové "provedení" tím, co museli tenkrát prožívat, jak to muselo být těžké vidět umírat kamarády. Jsem ráda, že jsem tuhle knížku přečetla.

10.08.2016 5 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

Jedna z nejlepších knížek, co jsem mohla číst :). Dokonalá exkurze do života gejš! Myslím že tuhle knížku by si měli přečíst všichni, co si myslí, že gejši měly všechno lehké a v pohodě. Od první do poslední stránky senzace. Knížku doporučuji všem.

03.08.2016 5 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Těšila jsem se na tuhle knížku. Netrpělivě jsem čekala až vyjde v češtině. Jak jsem ji uviděla v knihkupectví, hned jsme ji kupovala a udělala jsem dobře. Knížka je naprostá senzace! Užívala jsem si každou stránku. Hrozně se mi líbí propletenost příběhů a návaznost na sebe. Knížku vřele doporučuji. Fakt bomba :)

05.03.2016 5 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Knížka se mi líbila. Rozdělení na část PŘEDTÍM a POTOM bylo super. Bála jsem se, jak se mi bude líbit ta druhá část, ale nakonec mě dost bavila i ta. Čekala jsem jiný konec, ale nechci nic prozradit. Každopádně, doporučuji :)

20.11.2015 3 z 5

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Knížka si mi moc líbila. Poznámky pod čarou byly zajímavé a určitě originální. Líbilo se mi i pojetí z pohledu matematiky. Knížka mě k sobě přitáhla jako málokterá. Knižky od tohohle autora mě hodně zaujaly a vesele pokračuji ve čtení. Takže za mě knížku určitě doporučuji :)

20.11.2015 4 z 5