LucinQa77 LucinQa77 komentáře u knih

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Kniha se dobře čte, nemohla jsem knihu odložit, hlavně od poloviny knihy. Těšila jsem se, jak to celé dopadne.. v knize se mi nelíbilo příliš té negativity. Chvílema jsem z toho sama pomalu měla úzkosti. ????

02.12.2018 4 z 5

Deník moderní jogínky Deník moderní jogínky Šárka Vojáčková Konečná

Příjemné čtení, oceňuji tuto knihu jako milovnice jogy :)

19.10.2018 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Fajn knížka :)

09.12.2017 4 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Kniha se dobře čte, příběh mohl být lépe vymyšlen a kniha zajímavější.. Nejvíce se mi líbil začátek a konec. Ale i tak doporučuji si knihu přečíst.

25.08.2016 3 z 5

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Kniha je oddechová, hezká.. :)

18.06.2016 3 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Skvělá, čtivá knížka. Přečetla jsem ji jedním dechem. Autorku jsem si oblíbila a přečetla i ostatní knihy od ní, ale tuto považuji za nejlepší.

18.06.2016 5 z 5

Slzy pro Araba Slzy pro Araba Mirka Manáková

Kniha je chvílema příliš drastická.

12.02.2021 2 z 5

Život zn.: Hygge Život zn.: Hygge Rosie Blake

Hezké čtení

06.04.2020 5 z 5

Svatá hlava Svatá hlava Hana Lehečková

Bohužel velké zklamání. Kniha se nedá absolutně číst, chybí čárky ve větách. Text nezajímavý. Dočetla jsem knihu z nouze, čekala jsem, že se v průběhu čtení něco změní, ale bohužel. Jediné co se mi líbí je název a obal knihy. Škoda.

19.05.2019

Síla srdce Síla srdce Baptist De Pape

Nádherná kniha, krásné ilustrace.

13.05.2019 5 z 5

Vyšlapaná čára Vyšlapaná čára Sara Baume

Na knihu jsem se hodně těšila, spoustu lidí mi ji doporučovalo a četla jsem na ni hodně chvály. Bohužel mě tak nenadchla. Fotografie mrtvých zvířátek uvnitř knihy mě nemile překvapili.

04.01.2019 3 z 5

Buddha vchází do kanceláře Buddha vchází do kanceláře Lodro Rinzler

Čtivá kniha, ale takových jsem četla spousty a tudíž nic nového mi nepřinesla.

27.09.2018 3 z 5

Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Od knihy jsem čekala více.. :/

09.12.2017 2 z 5

Stín banyánu Stín banyánu Vaddey Ratner

Hezká kniha.

07.10.2017 4 z 5

Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Helle Helle (p)

Fajn oddychová kniha.

07.10.2017 3 z 5