Lucyk01 komentáře u knih
Kniha mě překvapila tím, že je tenká než jsem si původně myslela. Zaujalo mě téma a i kniha se lehce četla až jsem byla na konci knihy. Ale nedá se říct, že bych si ji přečetla znovu. Na to, ze je to první kniha autorky, není špatná. Ale je toho poměrně dost, co se musí ještě zdokonalit. Trochu bych psala víc souvětí a ne jen holé věty. Třeba na začátku. A více bych zapojila svoji slovní zásobu, aby se tam neopakovaly slova. Nejsem nějaký expert, ale tohle jsou moje první postřehy.
Jenom doufám, že ten příběh se nestal a je to jen vymyšlená postava, která vypráví o zkušenostech. Protože nikde jsem to nevyčetla, že to autorka psala o sobě nebo o blízké osobě. Od knihy nečekejte nic světoborného. Podle mě je to jen vyprávění, co jak bylo. Ale jako odpolední oddychovka postačí.
Kniha určitě nepatří mezi mé TOP knihy, ale zase není nejhorší. Dávám mizivé hodnocení vzhledem ke knihám, které už jsem četla a jsou na lepší úrovni. Ale já pevně věřím, že příští kniha bude o něco lepší. ️
Knihu jsem přečetla za týden, což je u mě neobvyklé, protože to má něco málo přes 300 stránek. Mě se to četlo hrozně pomalu. Ale musím uznat, že příběh byl dobře smyšlený. Ale hlavní postava mi od začátku až do konce byla velmi nesympatická. Ale na druhou stranu jsem ji chápala, protože jsem v tu dobu procházela těžkým rozchodem, takže jsem byla na chlapy naštvaná. Ale i ten Alex nebyl zas až tak zlatý.To co jí udělal bylo hrozný a Mel, co mu udělala si on zasloužil, ale naštěstí to dopadlo dobře.️ Ale nechci tady spoilerovat. Bohužel bych si knihu znovu nepřečetla. Jedno přečtení mi stačilo. Ale možná vy máte na to jiný názor. U téhle knihy si myslím, že moje hodnocení je max. které tomu můžu dát