lue komentáře u knih
Kniha hodně dobrý. Ale matka chlapce neskutečně rozmazlovala a jak je níže v komentáři napsané, taky mi lezli hrozně na nervy..
Knížka vhodná pro mladé puberťačky, ale mě se líbila moc. Byla to fakt sranda.
Jednoduché oddechové čtení, ale někdy jsem měla pocit že bych Rebeccu uškrtila za její uvažování. Totálně nepraktická, ale to byl nejspíš záměr.
Tohle je zajímavá knížka pro fanoušky filmu. Dozví se jak produkce sehnala hlavní hrdiny a něco i ze zákulisí. Zajímavé jsou i doprovodné fotky.
Opravdu , ale opravdu výborná kniha. Kdo by řekl, že od vydání uplynulo již čtyřicet let. Sheila ví jaká je a iluze si o sobě nedělá, vše prožívá svým svérazným stylem, někdy až brutálním humorem. Zajímavá je pasáž, jak si jde hledat místo pro svůj hrob. Dílo bych doporučila všem zmateným a hledajícím lidem, protože zde poznají, že někdo může být ještě nešťastnější. Dílo je od začátku do konce samý humor, ale v pozadí osobní drama. Myslím že Bridget Jones je jen slabý odvar oproti Sheile.
Hodně, hodně sentimentální. Aby člověk dílo pochopil,musí pochopit i tu dobu.
Není to klasický román. Kniha vás provede od vzniku Paříže po skoro současnost. Po cestě budete potkávat známe osobnosti jak malíře i spisovatele, ale třeba i masového vraha. Je to velice poutavé vyprávění se spoutou zajímavých detailů o zajímavých lidech co v Paříři žili.