LukBook komentáře u knih
Velice zajímavá kniha o čarodějnických proces, která zároveň románovým způsobem ukazuje, jak se žilo chudým rodinám v Británii 17 století. Navíc je to podle skutečných událostí, což je tedy strašné.
Furyborn je rozhodně jeden ze zajímavějších young adult románů. Vlastně se pohybuje téměř na hranici fantasy. I díky tomu může některým čtenářům young adult připadat trochu složitější. Prostě to není jen samá romantika apod. Tady máte velké množství akce, díky které děj plyne opravdu velice rychle...Rozhodně palec nahoru.
Pekelníci jsou tentokrát vlastně téměř kladnými postavy, protože dostali ještě horší protivníky - nacisty. Kniha skvěle zapadající do koncepce Fantastické Epochy. Přečtěte si moji celou recenzi. Odkaz v recenzích.
Výborná epická fantasy pro všechny, kteří smutní, že skončila v seriálové podobě Hra o trůny a nemohou se dočkat knižních pokračování. Dobře popsané postavy, krásné prostředí a skvělá fantasy atmosféra. Přečtěte si moji celou recenzi na Lukbook.cz. Odkaz v recenzích.
Parádní psychologický román, který zaujme zejména ženy. Ale i muži si užijou své, protože je v něm dost sexu. Každopádně má knihu skvělej závěr, kterej byl pro mě teda nečekanej. Přečtěte si moji celou recenzi na Lukbook.cz. Odkaz v recenzích.
Zajímavá temná fantasy. Je to hlavně o bitkách, válkách a vyhřezlých vnitřnostech. Takže jestli na to máte žaludek, tak doporučuji. Akce od začátku do konce.