m311 komentáře u knih
Velmi poutavé čtení.
Knihu jsem dostala z pošty odpoledne a večer jsem ji měla již přečtenou. Četla jsem téměř jedním dechem..
Velmi poutavý příběh, který dokáže vtáhnout do děje. Hlavní hrdinka je úplně normální žena s normálními sny o šťastné a spokojené rodině. Bohužel ne vždy je cesta ke snům je snadná.. Hlavní postava příběhu potká a zamiluje se do člověka, kterému je lepší se vyhnout.
Nebudu nic moc prozrazovat z obsahu, ale tato kniha opravdu stojí za přečtení, zajímavé je na této knize i to že příběh není fikce, ale autorka psala na motivy toho co sama prožila.. Vymanit se z vlivu cholerického despoty, který rozkoší sobě vlastní ničí osobnost své oběti není snadné.. A bohužel ne každá žena dokáže říci DOST!! Doufám, že si tuto knihu přečtou i ženy, které takového člověka mají samy doma a doufám, že i díky tomuto příběhu se rozhodnou zastavit násilí ať psychické či fyzické, které je na nich páchano, těmi pro které nemám slušný použitelný výraz.
Až autorka napíše další knihu, určitě si ji koupím, kéž by to bylo pokračování.. ;-)