mac.martina | Komentáře u knih | Databáze knih

mac.martina mac.martina komentáře u knih

Odvržená milenka Odvržená milenka Michelle Celmer

krásný příběh o tom co všechno se musí stát aby se člověk přenesl přes smutnou minulost a začal koukat do budoucnosti a přijal lásku milované ženy

29.09.2013 5 z 5

Zoufalé vévodkyně Zoufalé vévodkyně Eloisa James

zajímavá knížka ve které jsou vlastně 2 příběhy. jsem ráda že se Roberta nakonec dala dohromady s Damonem. Potom všem co spolu vyváděli. Robertě trvalo docela dlouho než přišla na to komu vlastně patří doopravdy její srdce. Trochu mě mrzelo že jsem se nedozvěděla jak to dopadlo s Jemmou a jejím manželem Elijahem. Přála jsem jim aby jim to manželství vyšlo a měli se rádi.

30.07.2013 5 z 5

Neodolatelný playboy Neodolatelný playboy Kate Hardy

pěkný příběh o tom že když se dva opravdu milují tak spolu dokážou překonat všechny překážky

02.06.2013 5 z 5

Zdráhavá nevěsta Zdráhavá nevěsta Teresa Southwick

Zajímavý příběh jak si láska dokáže najít cestu tam kde už si člověk myslí že nikdy nebude

14.05.2013 5 z 5

Nezkrotná nevěsta Nezkrotná nevěsta Catherine Coulter

velmi hezky napsaná knížka, dost jsem se u ní nasmála a má dost zajímavý překvapivý konec

15.12.2012 5 z 5

Posvátné místo Posvátné místo Audrey Carlan

Pěkná knížka i když musím říct že první díl se mi líbil víc

01.02.2021 4 z 5

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Pěkná oddechová knížka, ale nezaujala mě tak jako ty předchozí.

04.09.2020 4 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Pěkný příběh, musím se přiznat že mi chvilku trvalo než jsem se dostatečně začetla. Ale to zajímavé, nechybí tam akce, detektivní zápletka a romantika. A všechno se točí okolo umění.

22.07.2020 5 z 5

Noc v Benátkách Noc v Benátkách Tori Phillips (p)

K téhle knížce se za čas ráda vrátím. Je to moc pěkná knížka a zajímavý příběh v době benátského karnevalu o anglickém šlechtici Francisovi a tajemné benátské léčitelce... Dost mě zajímalo jestli se nakonec ti dva dají dohromady a jak jejich příběh dopadne. Také jsem se dozvěděla jak dopadli ostatní členové rodiny Cavendishů a také se mi hrozně líbil jejich černý africký přítel :-D

Doporučuji k přečtení a i poznámku autorky k celé knížce a dané době ;-)

05.11.2018 5 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Jill Barnett

Pěkná knížka, moc se mi líbila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh nevinné Teleri a rytíře Rogera se mi moc líbil a těším se až si přečtu první díl této série - příběh Merrika a jeho nevěsty. :-)
Knížku doporučuji k přečtení ;-)

30.04.2018 5 z 5

Slané prokletí Slané prokletí Jana Pronská

Pěkná knížka a brzo jsem se do ní začetla a byla zvědavá jak to dopadne s hlavními hrdiny a i jejich přáteli a celkem mě překvapilo jak nakonec dopadli jejich nepřátelé...

21.06.2017 5 z 5

Ostrov s vůní čerstvého chleba Ostrov s vůní čerstvého chleba Jenny Colgan

Tahle knížka se mi líbíla a brzo jsem se do ní začetla a příběh se mi moc líbil. V duchu jsem prožívala všechny šťastné i nešťastné chvíle, zklamání i radost hlavní hrdinky. Byl to hezký příběh o městké dívce, která se našla a vyrovnala s minulostí díky pečení chleba :-)
Moc doporučuju k přečtení a ráda se k téhle knížce za čas vrátím :-)

24.04.2017 5 z 5

Milenci v Londýně Milenci v Londýně Barbara Cartland

Pěkná oddychová knížka, četla se sama a jako u většiny knížek od autorky, které jsem četla měla rychlý spád děje. Přečetla jsem jí asi za jeden den. Je to hezký příběh i když bych si možná představovala ještě nějaký epilog nebo něco takového, aby byl děj trochu delší.

16.05.2016 5 z 5

Jak se vám líbí Jak se vám líbí William Shakespeare

Další pěkný příběh z rodiny Murrayových. Je to hezká čtivá knížka přečetla jsem jí za víkend, moc doporučuju :-)

14.03.2016 5 z 5

Tajemná modelka Tajemná modelka Nora Roberts

Pěkná oddychovka, taková trochu jednohubka. :-)

29.01.2016 5 z 5

Se Sicilanem v nebi Se Sicilanem v nebi Penny Jordan (p)

doporucuju.... moc se mi libila byla to hlavne sama romantika a libili se mi hadky hlavnich hrdinu. rada se k ni casem zase vratim. :-)

10.10.2015 5 z 5

Nebezpečné tajemství Nebezpečné tajemství Barbara Taylor Bradford

hezky pribeh ale cekala jsem od neho puvodne neco vic. bylo zajimave projit si celym pribehem a sledovat jak se hrdinove vyviji behem prvni svetove valky. Byla jsem rada ze Daphne nasla svou zivotni lasku a sve stesti,ktere prezilo i pravdu o jejim znasilneni a pak valku. jen me mrzel ten konec kde se po valce sesli vsichni z rodiny na oslave zasnub mladsiho syna hrabete Charlese a jeho snoubenkou, ktera nebyla vyvolena jeho srdce coz me docela zamrzelo vuci obema zamilovanym, prislo mi ze je trochu otevreny konec ale svym zpusobem to byl konec pribehu...

01.10.2015 4 z 5

Magnátovo dítě Magnátovo dítě Kim Lawrence

pekny pribeh o tom jak se zatvrzely muz musel poucit a uznat ze udelal chybu a prijmout zpet svou lasku :-)

01.10.2015 5 z 5

Vikomtův návrat Vikomtův návrat Gayle Callen

Chvili mi trvalo nez jsem se do knizky zacetla, ale jinak je to hezky pribeh. Bylo zajimave sledovat jak Cecilia bojuje s city k Michaelovi. Nejvic se mi asi libilo jak se po kazde nehode vic sblizili aniz by to Cecilie chtela. Po poslednim utoku na Cecilii se z nich stanou opravdovy manzele a snazi se k sobe tak i chovat i kdyz je to pro ne tezke a do toho se snazi prijit na to kdo ohrozuje Cecilii.
Prekvapil me zaver knizky jak prisli necekane na to kdo je padouchem, to byl i pro me sok.

07.09.2015 4 z 5

Dost dobrá i pro šejka Dost dobrá i pro šejka Sharon De Vita

tahle sága me zacla po tomhle dile dost zajimat, hlavne potom abych se dozvedela jak to dopadne s Emily a jeji udajnou adoptivni matkou Meredith. Tento pribeh se deje spis jen okrajove v samostanych kapitolach a ani nijak nezasahoval do deje s Alim a Faith. Jejich pribeh byl hezky a dost spolu bojovali. Ale laska je silnejsi nez cokoli jineho... Jenze kazdy si to uvedomi jindy a za jinych okolnosti. Ali jako chlap jako obvykle prozře až když to vypada ze Faith ztratil...

03.09.2015 5 z 5