mac.martina komentáře u knih
pekny pribeh o tom jak clovek muze ziskat zpatky svou sebeduveru po prodelani rakoviny prsu a vyreseni manzelskych problemu jen diky sve odvaze
u téhle knížky jsem se dost nasmála... líbili se mi slovní přestřelky Merlyn a Camerona, Hlavně jak si Merlyn dobírala Camerona u toho jsem se nasmála nejvíc
zajímavý příběh i když nejsem moc na čarodějnice, tenhle příběh mě zaujal... ze začátku mě ta knížka moc nezaujlala ale potom co se Deidra potkala se Stephnem jsem byla zaujatá příběhem a fandila jim aby jejich láska zvítězila nad všemy nástrahami co je čekali
zajímavá knížka ve které jsou vlastně 2 příběhy. jsem ráda že se Roberta nakonec dala dohromady s Damonem. Potom všem co spolu vyváděli. Robertě trvalo docela dlouho než přišla na to komu vlastně patří doopravdy její srdce. Trochu mě mrzelo že jsem se nedozvěděla jak to dopadlo s Jemmou a jejím manželem Elijahem. Přála jsem jim aby jim to manželství vyšlo a měli se rádi.
(SPOILER) trochu mě překvapilo co všechno je člověk ochoten podstoupit kvůli bezpečí a zdraví jeho milované osoby jsem se dozvěděla v podstatě až na konci knížky. do té doby jsem si myslela že se snad Heather a Raul nakonec rozejdou dokud všechno nevysvětlil otec Heather a pak to všechno dávalo smysl
zajímavý příběh... za takových zvláštních okolností se seznámili a aniž si to hned uvědomili se do sebe zamilovali... hodně citlivá a zamilovaná Terri a pracovitý a cílevědomý Ben... až tepra když ho Terri chce opustit tak si uvědomí jak moc jí Ben miluje a nenechá jí od něj odejít... všechno zlé je pro něco dobré :-)
pěkný příběh, dost jsem se u něj zasmála hlavně pokud šlo o žádosti o ruku Harleye od Alice, Harleyeho výmluvy proč se nemůže ženit a taky Aliciiny vtipné komentáře... trochu mě mrzo že jsem se nedozvěděla kdo vlastně spáchal tu vraždu díky které se Harley a Alice seznámili
zajímavý příběh, když už to vypadalo že budou mít šťastný konec tak najednou takový šok a řešení další záhady... Dost mě pobavili příhody o Douglesovi a jeho manželce Alex, kteří zde řeší manželskou krizi... řekla bych že je to hezký příběh ale je tam dost zápletek a někdy několik najednou...
příběh o tom že láska přemůže všechno, nakonec i ten největší válečník podlehne hlasu svého srdce
úžasný příběh, přečetla jsem ho jedním dechem... jsem ráda že pro všechny to dopadlo dobře i pro nemocnou Dianu
příběh, který byl skutečností románové knížky a to jen díky jedné titulní stránce knížky
pěkná knížka o tom jak vlastní potěšilost může člověk zastínit oči a nevidí a nevěří jaký člověk doopravdy je
zajímavá knížka plná záhad a nevyřešených věcí... překvapilo jak to mělo takový nedokončený konec, čekala jsem že odhalí kdo byla ta záhadná postava když to nebyla Urshula a taky jak to dopadlo s Samuelem
zajímavý příběh o tom jak malé nevinné dítě dokáže v člověku probudit touhu po životě
zajímavý příběh ve kterém pravá láska nakonec zvítězí, když se vikomt zamiluje do ženy o které si myslí že je pouhá švadlena
moc pěkný příběh o tom že pravá láska překoná i dlouholetou nenávist dvou rodin i velkou tvrdohlavost...
moc pěkný příběh jak se city člověka můžou rázem obrátit aniž by si to hned uvědomil...
příhěb plný napětí a zápletek...
kniha plná erotiky a zajímavého příběhu... knížku jsem přečetla na jeden dech nemohla jsem se od ní odtrhnout a nakonec jsem jí přečetla za jeden den...
pěkný příběh o domluveném sňatku z kterého se vyklube láska, jenže než k ní dospějou tak se stane takových věcí...
pěkný příběh o tom že když se dva opravdu milují tak spolu dokážou překonat všechny překážky