Magdalenkačte komentáře u knih
Kniha je čtivá, lehce napsána a já ji přečetla za ani ne tři dny.
Čtenář zjišťuje postupně, jak příběh Lili a Alexandra dopadne
Oddechovka na víkend.
Vanessa je mladá žena, která má skvělou práci v kosmetické firmě a zářnou budoucnost před sebou.
Jednoho večera potká Connora a všechno vypadá, že je zalité sluncem. Časem se však Connor ukáže jako žárlivý psychopat, který Vanessu dotlačí k výpovědi v milované práci a ztrátě nejbližší kamarádky Lottie.
Vanessa utíká ze světa s Connorem do luxusních nemovitostí a předstírá, že má o ně zájem.
Jednoho dne při další prohlídce najde mrtvého majitele krásného domu a je stíhána jako případná vražedkyně.
Opravdu toho muže zabila?
Opravdu je Connor tak zlý a psychopaticky?
Opravdu je Vanessa psychopatka a ve stavu deprese?
Kniha Ještě jedny zavřené dveře je psychologickým thrillerem, kdy do poslední chvíle nevíte, jak se dej vyvine.
Já osobně jsem se v knize ztrácela a děj mi přišel nesourodý a nesrozumitelný a proto dávám ⭐️⭐️⭐️
Ze začátku jsem se do knihy nemohla vůbec začíst a nechápala jsem některé souvislosti s tím, jak u každé kapitoly je začátek s oslovením má drahá.
Stojí za přečtení ale vracet s k ni určitě nebudu.
Jsem zřejmě rozmlsana knihami s podobnou tematikou, jaké píše Natasha Lesterova.
Poprvé recenze knihy pro děti!
Tuto nádhernou knihu od Zuzany Štelbaské jsem si vybrala pro to, že i já se chci občas zastavit a najít zázrak.
Příběh je o človíčkovi, který hodně pracuje a stará se o zvířátka.
Jednoho dne má všechno hotové a najednou se to stane….Stane se zázrak.
Příběh se mi líbil a ty ilustrace celou atmosféru knihy krásně doplňují.
Tato kniha muže být krásným pro vaše děti pod a věřte, že chytne za srdce i vás ️.
Děkuji za úžasný návrat do dětství