Magdyla.8 komentáře u knih
Jinak než 5hvězdičkami to nemohu ohodnotit. Zase skvěly, zapeklity a propracovaný pribeh. Parádní čtivo.
Bylo to milé a oddechové čtení. Nic náročného. Trochu to uzavřelo celou tuhle trilogii, ale také se tam na druhou stranu nic nevyřešilo. Prostě dodatečná chuťovka
Tento díl byl ze série nejslabší. Eden neví co chce každou stránku mění své názory. Nejde tu o nic víc než, že se všichni dohadaji a usmiri. Žádný wow efekt nečekejte.
Kdybych se tam měla zaměřit na nějaké důležité a podstatné věci tak ty jsou naprostým propadákem. Od nejlepší kámošky, co nechá hlavní hrdinku hned sama v klubu s naprosto neznámým týpkem až po učitele, který je hned přehnaně majetnický a zamilovaný. Líbilo se mi, že kniha nebyla jen o sexu, ale že se první hlavní hrdinové poznávali a zamilovali. Je to velmi krátká a milá knížka. Nikoho neurazí, ale ani to není světové dílo:)
Tenhle díl série byl pro mě nejslabší. Nemusel by být ani tak obsáhlý text, kde se stejně jenom domlouvají o bitvě a když teda bitva nastane jsou nesmírně zaskočeni. Také jsem se nemohla pozastavit nad tím, jak jim znenadání všichni běží na pomoct. Doufala jsem, že aspoň autorka nechá někoho zemřít ve válce ať to má grády, ale ono ne.. vylezl z toho docela kýčovitý happyend. Měla jsem ráda postavy Nestu a Cassiana dohromady jen pro ně v knize nebyl dostatek místa.
Druhý díl byl tedy o něco lepší než první. Na všechno co jste věděli z prvního dílu jste mohli klidně zapomenout. Na mě kniha ke konci byla už příliš dlouhá a plná válek..ale uznejte. Kdo si nezamiloval Rhysanda,no?!
Líbilo se mi jiné zpracování knihy na motivy Krásky a zvířete. Nechybělo tomu vůbec nic. Akce, spád, láska, nenávist, boj a strach na každém kroku. Klidně by to tímhle dílem mohlo skončit, ale nemůžu se dočkat ostatních dílů .. takže se vrhám na dvojku!
To je pecka! Spisovatel píše samé skvělé, nadčasové knihy. Jeho vymyšlený svět mě vždycky chytne za srdce a tady tomu nebylo jinak. Smrtky mi naháněli strach na každé straně, děj vás vtáhne a už nepustí. Zase dokonale vymyšlený svět do budoucna. Jen můžu doporučit.
Také tento příběh z pohledu muže byl zajímavý a oddechový. Bylo to trochu místy přeslazené a zamilované, ale to byl i první díl.
Zase parádní kniha z pera nejslavnější detektivní spisovatelky. Na rozdíl od jiných příběhu mi tam chybělo odhalení vraha od pana Poirota..čekala jsem, že jim všem vytře zrak. I tak to bylo super čtení
Druhý díl příběhu je o poznání lepší než první. Nechybí tu mnoho zvratů a konečně nějaký posun vpřed, co se týče rozvíjení hlavních hrdinů a překonávání vlastního strachu. Autorka si konec mohla ale směle odpustit. Je to jen nahánění dalšího příběhu do třetí knihy..
Příběh nebyl špatný, ale jak už tu většina lidí píše láska mezi nevlastnimi sourozenci ikdyz nejsou nějak pokrevne spojení není žádný háček. To spisovatelka neměla moc promyšlené. Příběh neměl nouzi o zvraty, děj plynul, párty a rozhovory nactiletych na každém rohu. Z konce jsem neměla vubec dobrý pocit, za mě si myslím, že to si mohla autorka odpustit..další kluk, další drama.. Ale napínavé to je nenechám si ujít celou triologii.
Očekávala jsem psychologický thriller s hororovymi prvky. A místo toho to byl spíše příběh o nevyřešenych, nevyřčených problémech všech, ale nejvíc matky. O napětí nebylo nouze to jo, ale nikam to nevedlo. Spíše všichni byli zmateni svou identitou. Krásná jednohubka.
Druhý díl mi teda moc nepomohl. Dalo by se obejít i bez něj. Na mě příběh působil příliš nerealisticky, dramaticky a hlavní hrdinka ufňukaně. Je to možné pouze v pohádce, ale čekala jsem něco jiného.
Měla jsem na knihu velké očekávání a asi jsme čekala nějaké převyprávění popelky. Přišlo mi, že na hlavní hrdinku toho bylo příliš, mnoho starostí, dost stresu. Mám rozpoluplne pocity. Těžko říct, ale druhý díl si přečtu.
Milý a oddechový příběh. Čekala jsem, že se děj bude více dít v knihovně, ale ničemu to nevadilo. Určitě se vrhnu na další knížky od této autorky. Četlo se to samo.
Karlík je naprostá klasika a oddechovka na jeden den. Příběh plný samých čokolád a dalších různých dobrot neomrzí nikoho. :)
Tak to byla skvělá jízda na opuštěný Černochův ostrov. Je to má první kniha od Christie a myslím, že si od ní přečtu nejspíše všechny hned jak to půjde. Děj byl svižný a stručný, žádná zbytečná omáčka kolem, dobře se četl a závěr jak se patří překvapivý a nečekaný. Doporučuji! Skvělá záhadná detektivka.
Mám rozpolcené pocity z této knihy. Předávala nám důležité poselství ohledně ztráty blízkého člověka, jak je to těžké a překonat něco takového zabere spoustu času a hlavně neztratit přitom sám sebe. Citáty v knize jsou zajímavé a na zamyšlení. Na druhou stranu mi hlavní hrdinka na svůj věk připadala celkem naivní, slepě důvěřovala a věřila všemu co ji její starší sestra řekla. Nejspíš to tak mělo být, ale mě tam stále něco chybělo.
Kdybych měla více času, tak bych knihu přečetla za den. Zajímavé čtení o mladém klukovi, co se pomalu zamilovává. Nevadilo mi ani téma gay a obdivuji autorku, že se s tímhle tématem velmi elegantně poprala. Stále dokola jsem přemítala kdo je Blue a na konci jsem už jen fandila Simonovi, aby to zjistil a byl šťastný. Velmi dobrá kniha :)