Magie128 komentáře u knih
Nadšeně jsem si tuto knihu koupila, ale po přečtení bych nemohla být víc zklamaná. Je mi jasné, že je dnes těžké přijít na trh s něčím novým, ale tato kniha se nechala tak unést knížkami jako je "S madame Chic doma", "Zázračný úklid" od M. Kondo a dalšími, až jsem měla pocit, že je to celé poněkud "vykradené". Pokud se někomu tato kniha dostala do ruky jako první na toto téma, může být s obsahem spokojen, pro mě to ale bylo jen donekonečna omleté to, co už dávno zaznělo (a v mnohem lepší a propracovanější podobě) v jiných knihách. Autorka neustále opakuje celou knihu to samé a je to jedna velká nuda. Iritoval mě i autorčin jazyk - slova jako "zavazet" apod. Fotografie knihy se opakují stejně jako text - např. s fotkou, kde je na stole naaranžované nádobí s míchanými vajíčky, se v knize z různých úhlů potkáte asi pětkrát. A navíc - celé je to psané ženou, která má tři děti, takže permanentně řeší, jak se stala maminkou, co dělat a nedělat s dětmi, jak s nimi uklízet apod. Proto mi z toho vychází toto - je to dobrá kniha, pokud jste nikdy nečetl/a knihu na podobné téma a pokud máte děti. Pro mě je tato knížka velkým propadákem a okamžitě jsem ji poslala dál.