Mája777 komentáře u knih
Až na ten poněkud zdlouhavý začátek, to byla opět příjemná detektivka. Z inspektora Gamache vyzařuje klid a bravurně řeší své případy. No a to prostředí!!! Téměř ztracená malebná vesnička uprostřed kanadských hor. Tak tam bych chtěla žít (jenom ty vraždy bych v reálu nemusela :).
ČV 2019: kniha o vašem oblíbeném místě, zemi.
Inspektor Gamache bude asi další z mých oblíbenců. Jeho klid a nadhled je odzbrojující. Jdu číst druhý díl.
ČV 2019: kniha od ženské autorky s hlavní mužskou postavou.
Tak tuto knihu jsem přečetla jen díky výzvě. Miluji detektivky, ale tato mě neoslovila.
ČV 2019: kniha, jejíž děj se odehrává v Ostravě.
Má první kniha od paní Mornštajnové, velmi mě zasáhla. Opravdu silný příběh, který vás nepustí, dokud ho nedočtete. Doporučuji.
ČV 2019: kniha od současné české autorky.
Příjemná oddychovka přečtená za jedno odpoledne. A obálka se šmoulovou zmrzlinou.... mňam!!!
ČV 2019: kniha, která vás zaujala svou obálkou.
Tak opět skvělé čtení, napínavé od začátku až do konce.
Mé druhé setkání s Kim. A opět parádní jízda. Musím číst další.
Budou mi chybět, všichni. Určitě se k celé trilogii jednou vrátím.
To byla jízda.... Tuto knihu jsem přečetla díky výzvě, nelituji. Myslím, že budeme s Kim kamarádky, i když ona asi nebude chtít. Už se těším na její další příběh.
ČV 2019: kniha s oxymórem v názvu.
Četla jsem ho jako prvního. Pak už jsem si musela koupit všechny. Je super!!!
Taťa i Šura mě prostě dostali. Jejich příběh je drsný i pohádkový. Jediné, co mi vadilo, bylo vracení se do minulosti. Mám raději, když jde příběh pěkně a plynule.
Napsat krásná o knize, která popisuje krutý život obyčejných lidí v obleženém Leningradu, je trochu protimluv. Ale nemohu jinak. Kniha je krásná a naprosto mě pohltila. Hned jsem sáhla po druhém dílu.
Detektivky miluji, ať už ty nové a nebo staršího data. Tato, rádoby retro, nebyla špatná, děj měl spád, hlavní hrdina je jednou skvělý a po pár stránkách by jste ho nejraději vymazali. Atmosféra Glasgowe semdesátých let skvěle popsaná. Za mě však jedno velké ALE...ale do knih, podle mého názoru, nepatří vulgární slova a proto také dávám jenom tři hvězdy.
ČV 2019: kniha, která má v názvu kalendářní měsíc.
Nesbø mě asi nikdy nezklame:)
ČV 2019: kniha, která má lichý počet stran.
Tuto knihu jsem přečetla díky výzvě. Nenešla jsem k ní totiž žádný komentář a tak mě začala zajímat. Sehnala jsem ji v antikvariátu, přečetla a nelituji. Pan Bocelli je nejen vynikající pěvec, ale také skvělý vypravěč. U některých pasáží jsem i plakala. Určitě ji doporučuji.
ČV 2019: kniha, která má v době čtení méně než deset komentářů.
Tak první tři díly byly naprostý skvost mezi krimi. Tady je to lehce nad průměr. Dám šanci ještě poslednímu dílu.
Super, to byla jízda. Možná bych trochu ubrala na popisu vražd, bylo by víc prostoru pro fantazii. Ale přesto parádní příběh, skvělý Joona i Saga a napětí od začátku až do konce.