Mája777 komentáře u knih
Ani o Vánocích si Poirot neoddychne. Skvělá kniha.
Mám přečtené snad všechny knihy od Christie, které u nás vyšly, ale tato je opravdu nejlepší. Četla jsem ji už po třetí a v budoucnu jistě ještě budu. Viděla jsem i filmy, ty také nemají chybu.
Opět přečteno těměř bez přestávky. Každá další kniha těchto autorů je o něco lepší než ta předcházející.
Výborná kniha. Hezky se čte, děj má spád. Těším se na další díl. Seriál jsem zaviděla a počkám si až přečtu celou serii. Třeba ji do té doby autor dokončí :)
Ačkoli je to příběh z války, čte se kniha velmi pěkně a rychle. Asi bych ji dala jako povinnou četbu v osmé nebo v deváté třídě. Ať si dětičky počtou.
Na tuto knihu, vlastně na celé Milénium, mě upozornila kamarádka. Příběh mě okamžitě chytil a nemohla jsem se odtrhnout.
Poprvé jsem tuto knihu četla ještě na základce. Četla jsem dlouho do noci, pod peřinou při baterce a strašně jsem se bála. Teď už jsem se nemusela ukrývat, ani strach už nebyl takový a kniha se mi velmi líbila. Je to jedna z těch knih, ke kterým se budu čas od času vracet.
Kniha se čte velice dobře. Je to má první od této autorky a docela mě dostala. Určitě se zde dá použít rčení ,,jak je ten svět malý". Dvanáct žen, dvanáct různých osudů, které se neuvěřitelně protínají.
Smith opět nezklamal. Kniha se velice pěkně čte od první do poslední stránky. Tato dějově patří mezi Monzun a Modrý horizont a rozkrývá další spletité osudy rodiny Courtneyů.