MajkaCZ komentáře u knih
Nemohu říct, že se mi kniha nelíbila, čte se moc dobře, je napínavá, ale je v ní taky moc nedopovězených a jen nahozených témat, ať už se to týká matky Nory a jejího dopisu, který měl být podle všeho dost závažný, ale pak se na něm najde jen vodotisk a čtenář se musí domyslet, co asi znamená, o inzerované politické hře nejvyšších míst je jen zmínka, atp. Takže - moc jsem se na knihu těšila, J. Pattersona mám ráda, ale trošku mě zklamala, není za nejvyšší počet bodů.
Omylem jsem si půjčila tuto knihu místo "Zahrady lží" od Amandy Quick, ale nebyla špatná, dobře se četla. Doporučuji všem, kdo mají rádi happy end.
Už jsem od těchto autorů četla lepší knížky, tato mě moc nenadchla, ale dá se to přečíst, když není nic jiného ...M
Ani já jsem knihu nedočetla, některé věty nedávaly vůbec žádný smysl, někdy jsem nevěděla, o kom je vůbec řeč. Jedna z nejhorších knih za poslední dobu. Zajímalo by mě, jaká je její kniha Bad Medicine, navržená na cenu A. Awarda. Marie
větší hrůzu jsem už dlouho nečetla. Její knihy jsou dost špatné všechny, ale toto je snad ze všech nejhorší. Bohužel jsem neměla jinou knihu o víkendu s sebou, tak jsem ji přečetla, ale nikomu nedoporučuji !!!!! M
Sice jsem knihu přečetla, ale až tak děsivé (a nereálné) příběhy nemám ráda. Znovu se k ní už nevrátím. Marie