Makyt Makyt komentáře u knih

Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Jo, tak tahle holka je drsná a ví co chce... to jsem si myslela po prvních stránkách.. pak jsem si začala uvědomovat, stejně jako ona, že svět není tak jednoduchý, že by šlo prostě jen přejet jinam a začít tam nový život... ona se s tím ale poprala a my všichni ostatní jí její odvahu a trpělivost můžeme jen závidět. A klasika - nové město, nový začátek, nová láska... co bychom mohli čekat? Ještě třeba novou práci, nové přátele a vůbec celkově nové zkušenosti ;-)

V zajetí času V zajetí času Linda S. Howington

Komentáře opět různé, takže zase: raději dejte na vlastní názor a přečtěte si to... je to sice trochu scifi, trochu přitažené za vlasy, ale mě se to líbilo. Bylo by fajn, kdyby všechny ty moderní vymoženosti skutečně existovaly, ale uvidíme, kam se věda posune a jestli autorka tak trochu předběhla dobu :-)

Falešný manžel Falešný manžel Day Leclaire

U této knihy jsem se bavila. Okamžité reakce Nicola i blažená nevědomost Kiley... a kombinace toho. Sice asi všem od začátku dochází, jak to skončí, ale co bychom chtěli od "harlekýnky". Takže "palec hore" :-)

Princeznám sluší růžová Princeznám sluší růžová Meg Cabot

Jo, tak tuhle knížku jsem nedočetla... a že teda dočtu všechno, ale tohle byl fakt děs... asi jsem na to už moc stará ;-)

27.07.2015 1 z 5

Zrzka se odhaluje Zrzka se odhaluje Alice Clayton

Musím říct, že druhý díl je mnohem lepší, než ten první... děj měj spád, oživoval to Michael a Holly s Laneem :-) Trochu více sprosťárem, ale celkově - líbilo se ;-)

30.01.2015 3 z 5

Motýlek Motýlek Brenda Viktorínová

Zajímavé čtení, ale autobiografie? Nevím, jestli se mi chce věřit, že s takovým osudem pustíte příběh do světa.

19.01.2015 3 z 5

Danteho holka Danteho holka Courtney Cole

Slaďárna, naivní příběh, ale odreagování super. Jedním dechem přečteno a honem zkoumáno, co ještě autorka vydala.

19.01.2015 5 z 5

Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Dle mého názoru lepší než "50 odstínů".... děj mi přijde propracovanější, erotické situace detailnější.... prostě příjemná četba, co jen letí :-)

26.03.2014 5 z 5