malagreta komentáře u knih
Trhlina skvělá, Strach napínavý, děsil a s nečekaným koncem - hodně dobrý, povídka Samota budiž, kritizovaná Priepasť mě příjemně překvapila. Ale tohle mi nějak nesedlo.
Ale tak nebylo to vůbec špatné, Trhlina to není a proč by také měla být? Za přečtení určitě stojí. Čte se dobře a trochu jsem se teda bála, to zase jo :-) 3*
Jedna hvězda dolů za nechutné vyžívání se ve zcela zbytečných detailech (odsekávání, odtrhávání, vykloubení, prstíky, oční bulvy ..... ). Masakry si dovedeme všichni představit bez přesného popisu, stačí jednou naznačit. Nebojím se tím víc či míň, ale obrací mi to žaludek, což je neslučitelné s pitím něčeho dobrého při čtení :-)
Můj první Karika. Čekala jsem víc, začátek mě vůbec nebavil, chyběla mi postava, ke které bych pociťovala aspoň špetku sympatie. No prostě jsem to chtěla dočíst, protože většinu knih čestně dočtu nebo se o to aspoň pokusím. Přece jen - mělo by tam být všechno, co mám ráda - hory, záhady, mrazení v zádech ...... Tak jsem zabojovala a četla dál. A pak - záhadná světla - to začalo lítat, bojím se ještě teď a těším se už na pošťáka se Strachem. I na minisérii Trhlina, kterou v Tribeči právě natáčejí. Jozef Karika to umí.