maličkán komentáře u knih
Pěkně se četla, sympatická hrdinka. Pro milovníky thrileru taková oddechovka.Dávám 4.
Moc se mi líbila. Zajímavě protkáno třemi příběhy, ani ve snu by mě nenapadlo rozuzlení. Čtivé, napínavé, doporučuji.
Teď jsem dočetla a byla to moje první knížka od Lanczové. Co na ni říct? Jsem z těch dříve narozených, ale i přesto se mi dobře četla a dokázala jsem se vžít do role o 35 let mladších lidí, to myslím mluví za vše.
Tuto knihu jsem si opravdu užila. Napínavé, drsné, čtivé. Jediná vada pro mne, že jsem četla 3.díl jako první, až po přečtení jsem zjistila, že příběh Henninga navazuje na předchozí díly. Kniha se mi zdála taková neuzavřená, s otázkami, co vlastně se v rodině stalo. Takže se musím poohlídnout po dalších knihách ze série.
Tak tohle tedy ne. To mne vůbec nebavilo. Dočetla jsem jen proto, že jsem si ji vzala jako jedinou na týdenní dovolenou, jinak bych odložila už po pár stránkách.
Kniha mne zaujala, ač jsem nečetla předcházející díly. Více než detektivka to byla sonda do soukromého života detektiva Parisiho. Moc dobře se se mi četla. Bavilo mne střídání v čase, minulost a přítomnost.
Moje první kniha od autorky. Některé pasáže mě bavily, některé ne. Na mne tam bylo moc postav, moc jmen, měla jsem z toho guláš. Asi složitější čtení.
Taková oddychová detektivka, četla se dobře, hodnotím tak průměr.
Čtivý psychologický román. Některé pasáže zbytečně prodlužované.
Kdysi jsem četla první knihu Na vlastní kůži a velice se mi líbila. Tohle se jí ani z poloviny nevyrovná. Jsem zklamaná z knihy i z hlavní hrdinky.
Četla jsem již mnoho knih o Holocaustu, tato však patří mezi ty lepší. Hrůzyplný příběh doktorky Edith na mne opravdu zapůsobil. První polovina knihy mne úplně pohltila, dále mi přišla už trochu zdlouhavá i když příběhy dalších pacientů z její psychiatrické praxe mne zaujaly.
Super čtení, za mne plný počet hveždiček. Miluji tyto rodinné příběhy, s napětím jsem otáčela každou stránku.
Čtivě napsaný román, na který dlouho nezapomenu. Krátké kapitolky střídající náhledy různých osob Vás nutí číst dál a dál. Hrozné je, že je to příběh podle skutečné události a že se takováto zvěrstva doopravdy dějí. Naivní Sally jsem si hned oblíbila a přála jsem jí, aby se dostala domů. Reakci matky po návratu jsem moc dobře nechápala, asi už byla psychicky na dně. Nečekala jsem takový závěr.
Velice čtivý příběh, nejde od něj odejít. Opravdu nevím, které ženě jsem fandila víc. Jak už tady někdo psal, sympatie se přelévají z jedné na druhou. Krátké kapitolky, žádná zbytečná omáčka okolo. Tak to má být. Za mě fakt pecka.
Kniha nebyla špatná, takový lepší průměr detektivky. Od Jamese jsem ale četla lepší knížky.
Tak tohle tedy ne. Několikrát jsem chtěla knihu odložit, i když se dobře četla, tak asi pro mne moc náročná. Nechápala jsem děj. Konec to trochu spravil. Jednu hvězdu za to, že jsem nakonec dočetla a hned knihu vyzařuji z mé knihovny.
Moc mne nezaujala, přečíst se to dalo, ale jsem ráda, že ji mám za sebou. Druhá kniha od autorky, opět zklamala, takže příště už do ní nejdu.
Kniha se četla dobře, i když téma opravdu moc smutné. Na to, že rodinu potkaly dvě tak hrozné události, se manžel vyrovnal se ztrátou hodně rychle. Možná mu seznam k tomu dopomohl. Zajímalo by mne, jak to s rodinou pokračovalo dál.