Malin20 Malin20 komentáře u knih

A pavouk přichází A pavouk přichází James Patterson

Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne. Okamžitě mě vtáhla do děje. Je to druhá knížka od J. Pattersona, kterou jsem přečetla. Jsem nadšená. Líbila se mi ještě víc než Sběratel polibků. Všem vřele doporučuji.

24.09.2016 5 z 5

V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Smutné, dojemné, ale přesto velice poučné a čtivé.

24.08.2016 5 z 5

Idiot Idiot Elif Batuman

Kniha mě bavila v daný okamžik. Nemusela jsem se těšit, na to co bude dál následovat. Doporučila bych ji každému.

17.02.2021 5 z 5

Slavné ženy / Famous Women (dvojjazyčná kniha) Slavné ženy / Famous Women (dvojjazyčná kniha) Sabrina D. Harris

Výborná a zábavná forma učení angličtiny a k tomu velice zajímavé téma. Doporučuji.

21.05.2020 5 z 5

Zeměbouře Zeměbouře Mons Kallentoft

Kallentoft nezklamal. Považuji ho za jednoho z nejlepších spisovatelů. Zeměbouře mi nedala spát. Nemohla jsem se odtrhnout. Můžu jen doporučit.

12.05.2019 5 z 5

Voyeurův motel Voyeurův motel Gay Talese

Velmi zajímavá a zábavná kniha.

13.07.2018 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Nic než pravda!

09.03.2018 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Napínavé, překvapivé. Prostě geniální!

14.11.2017 5 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Nezklamala. Opravdu čtivá. :)

23.09.2017 5 z 5

Deník Bridget Jonesové Deník Bridget Jonesové Helen Fielding

Oddechová, přitom velmi zábavná kniha. Hodně jsem se nasmála. Doporučuji.

22.05.2017 5 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Doporučuji!

16.03.2017 5 z 5

Ve slepé uličce Ve slepé uličce Henning Mankell

Oddychová, ale fajn knížka. Konec mě rozplakal...

15.02.2017 4 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Kniha byla čtivá a zábavná. Bavila mě, i když některé pasáže byly až moc nereálné.

07.02.2017 4 z 5

Jarní mrtví Jarní mrtví Mons Kallentoft

Od autora další skvělá a napínavá kniha.

27.01.2017 5 z 5

Podzimní vražda Podzimní vražda Mons Kallentoft

Velmi dobré čtení. Doporučuji.

20.01.2017 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Chvíli mi trvalo než mě kniha vtáhla do děje. Začátek mi přišel pomalý a zdlouhavý. Až od poloviny jsem byla lapena do děje. To už jsem knihu nemohla odložit. Líbily se mi postavy, hlavně Ben. Kniha byla oddechová, nebyla složitá. Četla se lépe než Zmizelá, byla jednodušší. Všem milovníkům detektivek vřele doporučuji.

21.12.2016 4 z 5

Vrazi bez tváře Vrazi bez tváře Henning Mankell

Příjemná, čtivá kniha. Doporučuji.

08.11.2016 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Opravdu skvěle promyšlená kniha. Nezklamala a všem ji vřele doporučuji. Po celou dobu byla překvapující a velmi napínavá.

14.10.2016 5 z 5

Chuť krve Chuť krve James Patterson

Další kniha od Pattersona, která nezklamala. Napínavá, strhující. Překvapivý závěr. Všem doporučuji.

08.10.2016 5 z 5

Bikiny Bikiny James Patterson

Kniha byla strhující, překvapující, čtivá a velmi napínavá. Líbí se mi jeho detailní popisy vražd. Od Pattersona jsem přečetla už spoustu knih a nikdy nezklamal. Rozhodně s jeho knihami nekončím. Všem milovníkům dobrých detektivek můžu jen vřele doporučit.

04.10.2016 4 z 5