Manifest blech komentáře u knih
NO to jsem si tak šla do knihovny jen tak a náhodou jsem zjistila, že Než vystydne káva má pokračování, které vůbec nezklamalo. Nejvíc mne dojal první a poslední příběh. To jsem moc zvědavá, co odkyje ten třetí.
Už jsem od pana Nešpora četla jiné publikace a tahle je také báječná. Spoustu tipů, i dobrá kontroverze s panem Zkoumalem, který se na vše ptá. Lidsky napsané.
Přečteno za dva dny. Tady to nebyl případ, kdy jsem si oblíbila hlavní postavu, spíš jsem ji pozorovala a doufala, že se "neutopí".
Seriál jsem neviděla, a tohle je hodně dobré, ještě navíc založené na skutečné osobě.
Už jsem od autorky četla předchozí knížky jako Spratek a další. A zase to bylo hodně emotivní čtení plné zamyšlení, očekávání. No Torey je mistryně nejen psaní.
Vždy nad jejím případem se skrývá důvod, proč se dítě tak chová.
Moc příjemně mne to překvapilo. Jen začátek byl trochu křivolaký. Tolik jsem nečekala. Spoustu emocí přes čtyři příběhy a na konci jsem si dokonce poplakala. Takže určitě moc doporučuju, krásná oddechovka.
Tak tohle mi dost nesedlo. Téma divadlo a sexuální zneužívání, svádění v podstatě dětí. Četlo se hodně rychle, ale to je jediný plus.
Nečekala jsem moc, ale strhlo mě to. Velmi čtivé, zajímalo by mě, jestli z toho udělali film, to je na to jak dělaný.
Spoustu emocí, které se střídají s kapitolami. Na začátku mi Ove nebyl úplně sympatický, ale jak se postupně vyvíjel, zlepšil to :-).
Zajímavé vidět i pohled přímo psychoterapeuta na jeho konkrétní případy.
Na to, jaké je to historické téma je to tak krásně napsané. Moc doporučuju.
To bylo hrozně miloučký. Příběh plný emocí, dojetí, smutek, radost. Krásně vytvořený vztah Carla a jeho nové milé společnice je kouzelný. Moc doporučuju.
Báječné rozhovory, spousta inspirace a myšlenek, tipů jako je Na ovoce a další. Moc doporučuju.
Skvěle lidsky (ne až tak odborně) sepsané metody, techniky i účinky. Určitě nějakou z nich vyzkouším, nebo jak autor doporučuje vyzkoušet všechny a najít si tu svou. Moc ráda se k ní budu vracet.
Krásné příklady meditace nejen Jesky. Blechy a dokonce mentální, to je dokonalé, věřím, že se k téhle knížce někdy vrátím.
Na to, že nemusím kočky, tak tohle bylo miloučké moudré čtení, ke kterému je fajn se vracet.
To bylo neskutečné, šíleně emotivní, smutné, tak silné přátelství a přitom úplně jiná mentalita než evropská.
Super oddychovka, kterou jsem zrovna potřebovala. A upřímně věřím, že každý si představil jaké by to bylo pro něj mít takovou možnost.
Moc přínosná, jen mě osobně nesedl styl. Naopak od Eko průvodce, který je obecným a dá se říct dle mne, že nehaní vše ostatní. Možná jsem to jen četla ve špatné době.