marcela8908 komentáře u knih
Tak pro mě to byla vážně hodně silná kniha. V téhle době bych opravdu žít nechtěla. Takhle jsem o listopadu ani nebyla schopná přemýšlet, kdo z nás by měl jaké razítko, kdo z nás by měl nebo neměl, studoval či nestudoval a hlavně kdo byl vychován rodiči a koho by formoval režim. Byl to pro mě letos zatím nejsilnější čtenářský zážitek letošního roku.
Velmi zajímavá kniha, skvěle popsaná historie. Obdivuhodná znalost prostředí,těžké práce a skvěle vykreslené postavy. Chvílemi jsem při čtení byla na místě a prožívala příběh společně s hlavními hrdiny.
Tak co vlastně ještě napsat? Skoro všechno už někdo popsal. Za mě nádherné čtivě napsané. Knížka o všem, co jsem očekávala a ještě něco navíc. Většinou moc nemusím romantické slaďáčky, ale tohle bylo tak opravdové a zároveň jiné. Určitě stojí za přečtení a hlavně nikdy se nevzdávejte naděje!
Nádherná knížka z míst, která jsou mi blízká. Právě proto jsem si ji koupila a jsem za to moc ráda.
Tak tohle byl návrat, ale pořád krásné čtení. Jen kdybych mohla vrhnout tou koulí nebo alespoň tím míčem. Dát někomu pořádnou pecku......
Opravdu zajímavý příběh a opravdu spíš pro ženy. Téma poštovních známek je ale opravdu nevšední a zatím jsem o nich nikde nečetla.
Je to opravdu strhující příběh lidské nezdolnosti. Hlavně odhalení tajemství hrůz a osudů mnoha lidí
Tyhle knížky se čtou velmi dobře, prostě prima čtení. A změna prostředí s krásným popisem drsného prostředí tomu ještě přidá něco navíc.
Opravdu něco tak jiného jsem nečekala, ale hodně nového jsem si dozvěděla o životě slonů
Prostě můj nejoblíbenější autor a jedna z nejlepších
Tak dočteno, potřebovala jsem trochu víc času, než napíšu své hodnocení. Určitě moc zajímavé zápletky, úžasný příběh, ale zároveň pro mě už moc šťastných náhod. Proto jen čtyři hvězdičky.
Moc jsem se na ni těšila, ale četla se mi nějak těžko, postavy, čas, všechno pro mě rozházené a nepřehledné. Téma hodně zajímavé, ale......
Nešlo odolat přečtení druhého dílu. Jak už bylo napsáno, osud tak silné hlavní hrdinky, se čte jedním dechem.
Zase jedna z knížek, do které když se začtu, tak nejde přestat.
Moje povánoční četba od dosud neobjeveného autora. Někdy trochu moc zdlouhavý příběh, ale i tak dobře čtení
Trochu nuda, určitě nebude patřit mezi ty nejoblíbenější
Nádherná knížka, tolik silných slov a tolik pravdy....