marcela8908 komentáře u knih
Zajímavý námět, který by určitě stál za lepší zpracování. Tak opravdu trochu moc zidealizované. Přesto stojí za přečtení.
Taky jsem se zpočátku přála se stylem psaní, ale i tak to je velmi dobré čtení. Je tady v komentářích hodně podrobně popsána,takže se kloníme k těm kladným komentářům,
Je to deník v pravém slova smyslu. Nejtemnější doba a nejniternější pocit dospívající dívky.
Moc jsem se na ni těšila a rozhodně nezklamala. Možná jen ta dějová linka s láskou a odhalením byla navíc. Rozhodně ale stojí za přečtení
Já nějak pořád nevím, strašně jsem chtěla dočíst až do konce, ale ani to mě neuspokojilo. Co si z toho všeho vzít? Čekala jsem něco víc nebo jsem úplně nepochopila, třeba ještě potřebuju čas
Neuvěřitelné čtení a hlavně neuvěřitelné kousky, které hlavní hrdinka dokázala. Pokud ovšem dočtete až samotný závěr knihy, i nemožné se mohlo stát. Určitě stojí za přečtení.
Málo známá historie Rumunska, určitě stojí za přečtení.
Zpočátku jsem se nějak nemohla začíst, poté jsem se trochu ztrácela v čase, ale nakonec překvapivější závěr. Nešlo hned pochopit, kdo za tím vším stojí, proč vlastně hlavní hrdina tolik touží pacientku rozmluvit. Takže za přečtení stojí, ale na plný počet hvězdiček nemá.
Další otřesné zážitky a můj obdiv ke všem, kteří tím museli projít.
Na můj vkus dost romantiky s velmi dobrým koncem, ale proč si občas nepřečíst taky něco víc pozitivního z té těžké doby
Taková rychlá oddychová cetba. Určitě jsem od ní čekala vic
Pěkné napínavé čtení a příběh z méně známého prostředí.
Silný příběh úžasné ženy. Doporučuji i film k shlédnutí.
Koupila jsem si ji na zkrácení cestování a zprvu se taky trochu ztrácela v dějových linkách. Nakonec jsem se začetla a samozřejmě jsem potřebovala znát konec obou příběhů. I když ten byl celkem dost předvídatelný
Dnes ráno dotčená, prostě se nejde odtrhnout. Nový hlavní hrdina, chvílemi sice moc počítačové terminologie až jsem se ztrácela, ale jinak skvělé čtení.
Krásné čtení zajímavá tématika a určitě nové poznatky. Určitě stojí za přečtení
Přečetla jsem ji jedním dechem. Je to i velmi zajímavé čtení o životě v kibucu