Marika Vanova komentáře u knih
Hlavní hrdince jsem moc nerozuměla, ale bylo to čtivé.
Kniha se mi líbila, úplně bych se obešla bez té současnosti, to mě moc nebavilo, jen ta historie by mi stačila.
Je mi jasný, že bude další díl. Čtivá kniha, sem tam docela napínavá.
Celkem pěkné, jen někdy si myslím, že osoby jednaly, jak by v té době nemohly.
Moje první kniha od této autorky, četla se dobře, jen mi trochu vadily drobné překlepy a mám dojem, že tam pár údajů nesouhlasilo s prvním a pozdějším připomenutím, ale jinak dobré.
Mně se tento příběh moc líbil, nic podobného jsem ještě nečetla, představovala jsem si to jako z těch amerických filmů z té doby 50. tých let, oblečení, auta. Četlo se mi to dobře.
Zajímavý příběh, pokračoval docela jinak, než jsem si myslela na začátku, dobře se četl.
Konečně jsem se dostala ke druhému dílu a moc se mi líbil.
Zase po dlouhé době jsem se začetla do dobré falkonovské detektivky a nezklamala mě.
Docela čtivé. Jen to množství exotických jídel ve mně vyvolává smíšené pocity.
Nemůžu si pomoct, ale mě to nebaví. Takže končím. Měl by tam být humor, ale kde?
Asi to bude dobrá kniha, ale teď zrovna mi nějak nesedne, mám jiné období a tak ji odkládám a doufám, že se k ní někdy vrátím, protože vypadá dost dobře.
Jak tuto knihu hodnotit? Chvíli dobrý, chvíli nuda, pak zas pořádný děj, jinak než tři hvězdičky nemohu dát. Věta "Lži jsou jako bumerangy" se mi líbila.
Super detektivka, hlavně pasáže z minulosti se mi dost líbily, bylo by to fajn i jako samostatná knížka. Trochu mě to i dojalo až rozbrečelo, ale nebudu říkat kdy, žádný spoiler.
Začátek výborný, ale jak to jelo dál, tak už toho humoru bylo až moc, snad v každé větě humor a to je už na mě moc, nemohla jsem to číst souvisle, ale trvalo mi to déle, takže nemohu dát 4 ani 5 hvězdiček. Jinak si říkám, kam na to autor chodí?
Na povídky moc nejsem, mám raději delší příběhy, ale tyto mne zaujaly, docela čtivé.
Tento díl už mě tak nebavil jako ten první, ale počkám si ještě na druhou půlku.