mariposka mariposka komentáře u knih

Báječné mininakupování Báječné mininakupování Sophie Kinsella (p)

I když je to poslední shopaholic díl, já ho četla jako první. Nic moc jsem od toho nečekala, ale je fakt, že jsem se báječně bavila, my ženské co rády nakupujeme a máme rády pěkné věci se v mnoha situacích zkrátka poznáme. Becky mi mnohdy lezla na nervy, ale někdy byla krásně milá a naivní a ten nápad s doručováním zboží v obchodě prostě neměl chybu :-)

12.11.2013 3 z 5

Dokonalá nevěsta Dokonalá nevěsta Sophie Kinsella (p)

Nenáročná, pohodová, romantická knížka. Úplně si podle ní dovedu představit natočený hollywoodský romantický film. První knížka, kterou jsem od S.Kinselly četla a někdy bych si pro oddech přečetla i nějaké to nakupování.

29.09.2013 3 z 5

Dcera strážce majáku Dcera strážce majáku Ann Rosman

Příjemná oddechovka, detektivka s romantickým příběhem. Na můj vkus až příliš mnoho postav a osudů, místy jsem se až ztrácela v ději. Nic převratného, fajn čtení na dovolenou.

16.06.2012 3 z 5

Kongo Kongo Michael Crichton

Kniha se mi moc nelíbila, příliš zdlouhavá a extra nic se tam nedělo. Dle mě slabší crichtonovka.

14.06.2012

Kluci a holky, když jsou spolu Kluci a holky, když jsou spolu William Saroyan

Jedna z mých oblíbených knížek, četla jsem ji několikrát. Pěkný pohled na to, jak je to všude stejné. Super knížečka na jedno odpoledne.

14.06.2012 4 z 5

Basket Flora Basket Flora Jan Pelc

Tohle fakt nemusím... Nelíbilo se mi to.

05.06.2012 2 z 5

Ženy v jeho životě Ženy v jeho životě Barbara Taylor Bradford

Super čtivá romantická oddechovka!

05.06.2012 5 z 5

Paní Bovaryová Paní Bovaryová Gustave Flaubert

Jedna z mých nejoblíbenějších knih. Krásný a smutný příběh, hrdinku sice spíše nechápu a někdy mě až rozčiluje, ale konec mě vždycky dostane!

05.06.2012 5 z 5