marketa8129 komentáře u knih
Na knížku jsem se těšila a nezklamala. Autorka dokáže skvěle vtáhnout do děje, líbí se mi její popisy míst, jednotlivých postav i vztahy mezi nimi. Prostředí mokřadů, milovníků ptáků, jejich nepřítel, otázka peněz, viny a trestu, to vše tam najdete. Doporučuji!
Pokud se chcete umlátit smíchy, doporučuji. Chlap si ji vzal do práce na noční a nepotřeboval ani kafe. Přečetl ji jedním tahem a ráno ho bolelo břicho od smíchu.
Výborná, napínavá. Vřele doporučuji! Teď se vrhám na kanadskou kuchyni:-)
Napínavé jako vždy. Výlet do kanadské historie sice někdy brzdil děj, ale mě zaujal. Jen to opět chce trpělivost až do konce.
Klasika, krásná krajina, uzavřená společnost, řada lidí s motivem, záhada provedení a jídlo, jídlo, jídlo.....
Lehla jsem s chřipkou a potřebovala něco oddechového a zároveň i napínavého. Tak jsem se přesně trefila. Na prvotinu bezvadné, líbilo se mi i to, že příběh plyne z pohledu několika postav, nemá jednoho vypravěče. Mám i ostatní knížky od autorka a už se těším i na nové. Jen tu chřipku už příště nechci, číst budu i bez ní.
úžasné............ nic víc nelze dodat.
Výborné pokračování Muže na dně. A pořád vidím toho Trojana, jak se s chutí zakousne do rohlíku.
Tato knížka se nesmí kupovat s tím, že ji napsal známý kněz. Při čtení budete mile překvapeni otevřeností, myšlenkami a zajímavými postřehy. Často se zarazíte a k textu se vracíte, přemýšlíte, sem tam si něco vypíšete, prostě knížka pro přemýšlivé čtenáře.
Tak k této knížce jsem se dostala přes Lukáše Hejlíka a Listování. Mohu jen doporučit - jak knížku, tak i Listování. A souhlasím s přechozím komentářem!
Zbabělce a Mirákl mám ráda jako jeden z pohledů na dobu. Je to poněkud hořký pohled, chce to zkušenějšího čtenáře, nutí k přemýšlení, ale není to vlastně dobře? Je v ní i dost humoru a hlavně čistokrevného Škvoreckého. Doporučuji vytrvat!
Znala jsem film, tak jsem přečetla i knížku. Solidní detekivka od uznávané autorky s kapkou psychologie. Chce to zkušenějšího čtenáře, autorka není pro začínající čtenáře detektivek nebo nedej bože diváky televizních seriálů.
Do třetice všeho dobrého, pokud se chcete pobavit a nečekáte žádná moudra.
Typický Eco, Pozor, tato kniha je pro zralé a zkušené čtenáře, lehce se vleče, může odradit.
Pěkné počtení. Velmi zdařilá detektivka, mám koupené i další knížky od autorky.
Zkraje to byla trochu nuda, ale postupně to dostávalo spád. Sem tam lehce klišé, ale příjemná věc.
Drsné čtení. Je to jako jízda na šílené dráze, která vás veze do totálního konce. Doporučuji jako prevenci, ale i odstrašující četbu. Smutný konec velkého brněnského talentu, Bohem nadaného člověka.