marketa8548 komentáře u knih
Kniha pro klidnější dny. Námět již několikrát zpracovaný, trošku mě mrzí, že tolik autorů má potřebu kopírovat to, že studentka se zamiluje do děsně bohatého ,,profesora,, a samozřejmě on ji už také bláznivě miluje a musejí se schovávat. Každopádně tato kniha je alespoň více reálnější než třeba Inferno a Aubrey jsem měla celkem i ráda, byla mi sympatická. Zato Daniel byl méně uvěřitelný. Asi bych dala i 4 hvězdičky, ale ten překlad opravdu tragédie. Překlady typu námořníku, kovboji ..opravdu otřesné a to nemluvě o té gramatice a překlepech.
Čtivá, zvláštní kniha. Za mě 100%
Krásná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem. Kniha je místy vtipná, místy smutná a v určitých pasážích jsem ji i oplakala. Doporučuji
Knihu jsem precetla za jeden den. Miluji pribehy nadprirozena, proto kdyz jsem uvidela jen titul, tak jsem byla nadsena. Popravde jsem cekala trosku vice akce, mystickych udalosti. Cele to bylo trosku uknourane a hlavni hrdinka 3/4 knihy v depresich, presto hodnotim 5 hvezdami za napad, obalku a ctivost.
Úžasná kniha od které jsem se nemohla odtrhnout, zajímavý nový námět.. škoda že se další díly tak zvrhly.
Asi nejhorší díl z celé trilogie, pro mě naprosto nesmyslný závěr a celkově konec příběhu byl prostě nelogický. Obálka ale krásná.