martianekk komentáře u knih
Třetí díl série přináší až pohádkový happyend. Poklidně a oddechově popsaný vztah a proměna dvou rozdílných postav. Kniha se mi četla dobře.
Druhý díl série Padesáti odstínů mi připadal lepší než první. Navíc je zde napínavá zápletka, gradace a psychologický vývoj. Oddechové čtení.
Dalo se to číst. Troška napětí a geneticky upravený mutant lehce připomíná Čelisti, leč není to úplně ono. Nenadchne ani neurazí.
Super kniha, kde jsou zkrácené čtyři různorodé tituly. Potěšila mě detektivka a v dalších třech románech pohled do složitostí psychiky jednotlivce.
Kterou knihu máte nejraději? Jako většina ustálených otázek, je i tato otázka naprosto nepřesná. Správněji by měla znít: Kterou knihu v takové nebo makové situaci máte nejraději?
Zkrátka geniální Čapek, jako obvykle.
Historie zklamané lásky a naděje mladé dívky připomíná osudy podobných hrdinek, které po dlouhém období tápání a nejistoty našly konečně smysl svého života. Odpočinkové čtení.
Knížky Astrid Lingrenové jsou v tomto adventním čase po ruce. Příběhy přinášejí vůni perníčků, jehličí a purpury. Mohu doporučit.