martina1797 komentáře u knih
Velmi milé překvapení, asi má nová oblíbená česká autorka. První část se zdála být klasická romantická pohádka, pak přišel zajímavý zvrat a nečekaný závěr. Možná ten konec mohl být malinko propracovanější a delší. Nicméně se mi kniha moc líbila a čtení jsem si užila.
Třetí díl mi přišel hodně překombinovaný a dost těžko uvěřitelný. Je to taková naivní pohádka. Občas jsem úplně nechápala Emiliina rozhodnutí.
Za mě trošku slabší průměr v tomto žánru. Občas jsem se trošku ztrácela. Samotná zápletka by nebyla úplně špatná, ale chtělo by to lépe propracovat, je to takové nedotažené.
Noo, tak to bylo dlouhé čekání na životní prozření. Nečetla se špatně, ale klidně mohla být o nějakou tu stránku kratší. Flora mi svým chováním, věčnou sebelítostí a neschopností chovat se jako dospělá trošku lezla na nervy...
V tomto případě nějak nevím co napsat, neurazí ale ani nenadchne. Na toho téma byly určitě napsané i lepší knihy. Je zde spousta popisů šachových partií, což pro neznalé není zrovna záživné čtení. V příběhu mi prostě něco chybělo, to co upoutá a nutí číst dál. Autor tak nějak nedokázal vzbudit hlubší emoce.
První setkání a touto autorskou a asi nebude poslední. Opravdu pěkná kniha se špetkou napětí s velkou dávkou romantiky. Moc se mi líbila.
Noo, tak závěr mě opravdu překvapil. Opravdu zajímavá série, jen nevím jestli úplně pro každého.
Někde tady v komentářích jsem zahlédla slovo bizarní a myslím, že to tuhle knihu naprosto perfektně vystihuje...
Nooo, prvních padesát stránek bylo jako průřez švédským korporátním trhem, do poloviny knihy jsem si říkala, že jí možná ani nedočtu a pak přišel zlom a nemohla jsem jí odložit. Pěkný příběh, místy hodně zamotaný a s podrobný popisem švédské ekonomiky, ale vlastně fajn čtení. Jen jsem úplně nechápala, proč se Natalie tolik snažila bojovat za rodinu, která jí vlastně celý život odmítala a házela klacky pod nohy.
Tohle není úplně žánr, který obvykle vybírám, ale jednou za čas stojí za to zkusit něco jiného. Příběh je fajn, dobře se čte a závěr byl pro mě rozhodně překvapení. Uvidíme, třeba zkusím i další díly. Každopádně dobré čtení a na českou krimi rozhodně vysoká laťka.
Tento díl mi přišel malinko slabší v porovnání s předchozími, ale stejně si drží vysokou laťku, jako celá série. Místy hodně smutný se spoustou emocí.
Romantika z prostředí MMA, moc mě bavila a dobře se četla. Jsem zvědavá na pokračování.
Taková jednohubka na jeden večer. Čte se dobře, škoda jen, že to nemá víc stránek. Za úplně hluboký literární zážitek to nepovažuji, ale s tím jsem jí číst nezačala. Jako odpočinková určitě stojí za přečtení. Na začátku mi ty dialogy přišly trošku neuvěřitelné, ale pak jsem se začetla a bylo to ok. Ale ten závěr... ještě že to má pokračování...
(SPOILER) Já bych si tak moc přála, aby ten konec byl jiný... Ale je to opravdu čtivě napsané a svižné. Řekla bych že se řadí spíš do kategorie erotických románů, ale mělo to i něco navíc. Snad bude brzy pokračování...
Druhý díl pro mě trošku slabší. Celé je to takové naivní. Ale jako oddechové čtení, proč ne...
Kniha založená na skutečném příběhu. Není špatná, ale úplně mi nesedl styl psaní. Celá kniha je taková hodně popisná, dialogy jsou tam vsunuté a přijdou mi hodně strojené. Na druhou stranu zajímavé prostředí a spousta faktických informací.
Bohužel musím říct, že tohle mi moc nesedlo. Celé to bylo takové naivní, těžko uvěřitelné a chování obou na mě působilo dost nevyzrále. Ke konci už jsem se tou knížkou opravdu prokousávala a do čtení se trošku nutila.
První díl se mi opravdu moc líbil, takže jsem byla ta tuto knihu moc zvědavá. Bavil mě ten stejný příběh, ale z pohledu Remingtna. Konec pro mě byl možná až trošku moc růžový a sladký, ale jinak docela fajn čtení.
No, nečetla se špatně, stránky ubíhají poměrně rychle... Pro mě je to jen celé takové těžko uvěřitelné. Ale jako oddechová knížka asi ano.