MartinaP komentáře u knih
Na knihu jsem se moc těšila, ale nedočetla jsem ji, protože se mi vůbec nelíbil styl psaní autorky. Absolutně mě nezaujala. Ani téma knihy nebylo zpracované zajímavým způsobem. Nic nového ani překvapivého.
Výborná kniha. Prolínání několika dějových a kulturních linek je moc zajímavé a všechno do sebe zapadá.
Jsem nadšena, kolik máme skvělých současných autorek (autorů). Byla to první kniha, kterou jsem od Jakuby Katalpy četla a moc se těším na další.
Jedna ze zásadních knih, kterou by si člověk fakt měl přečíst. Četla jsem ji již před lety, ale brousím si na ni zuby znova.
To byla moc milá francouzská chuťovka. Přečteno za jeden večer. Nebojte se, je to velmi optimistické a plné naděje. A navíc vtipně napsané. Doporučuji!
Velmi hezké povídky. Spíše takové malé romány. Moc krásný jazyk! Určitě doporučuji.
Nádherná kniha, klenot v knihovně, dávám nekonečný počet hvězdiček a doporučuji z celého srdce.
Nebyla špatná, dobrý počin české autorky. Konec byl trochu rychlý. Ač nejsem z Ostravy, popisy města se mi moc líbily.
Naprosto úžasná kniha. Precizně vykreslené postavy, tak věrohodné. Velmi smutná doba a příběh vyprávěný krásným jemným jazykem. Je to kniha, na kterou se nikdy nezapomene. Vřele doporučuji.
Vynikající kniha. Perfektně vykreslující vztahy na malém městě. I když já osobně jsem tam pořád hledala vůni bylinek. A nenašla. Ale i tak se těším na třetí knihu této výjimečné autorky.
Pěkné a příjemné čtení. Milé shledání se starými známými.
Jsem ráda, že mám dočteno, velmi dobře napsaná kniha, ale konec byl velmi depreresivní.
Moc hezký příběh o obrazu Vražda v domě od Jakuba Schikanedera. Krásně vykreslená atmosféra staré Prahy. Doporučuji!
Skvěle napsaná kniha. Strhující děj. Vřele doporučuji.
Nádherná kniha, včera jsem ji dočetla a mám najednou takový pocit prázdnoty, Patří mezi knihy, na které se nazpomíná. Vřele doporučuji.
Skvělá kniha s nečekaným rozuzlením. Vřele doporučuji!
Útlá křehká knížka o dúležitých věcech a lidech v životě. Hodně z nás by rádo potkalo paní A. Vřele doporučuji.
Napínavý příběh, sympatičtí hlavní hrdinové, trocha historie lékařství, scenérie Barcelony, některé peripetie a situace jsou trošku krkolomné, ale všechno dohromady příjemné počtení. Podobnost se Zafónem zde je, ale Zafóna hodnotím o stupínek výš.
Nejhezčí kniha, kterou jsem letos četla. Naprosto autentická a naléhavá. Bude se mi po Anně stýskat.
Ach, nádherné to bylo, Mathielde i Yann. Bylo mi ctí, Anno Gavaldo.