mazlak komentáře u knih
Velmi zajímavě napsaná kniha. Viděl jsem již dvakrát filmové zpracování, ale to mne nikterak neoslovilo.
Velmi pěkně napsaná kniha. Žádné složitosti a kombinace, jen jednoduchá linie děje. I popis prostředí a jednotlivých událostí je precizní, ale v žádném případě děj neomezuje v plynulosti jen dokresluje. Horory příliš nevyhledávám, ale tento překvapil. Doporučuji.
Zajímavé a místy i úsměvné vyprávění. Pro mne to bylo takové opravdu příjemné a oddychové čtení.
Jak už zde zaznělo, kniha zprvu vláčná bez velkého náboje. Pak se ale děj láme a nabírá spád i jiskru. Nakonec skvělé, ale byli i chvíle, kdy jsem litoval, že jsem tuto knihu bral do ruky. Nakonec 4 *.
Velice napínavý příběh. Kniha je velice dobře napsaná a ještě lépe se čte. Závěrečné rozuzlení je nečekané a nepředvídatelné. Kniha se prakticky nedá odložit. Mohu jen doporučit.
Mírně děsivý, napínavý a opravdu čtivý příběh. Kniha mne velice zaujala jak svým tajemnem tak i tím, že byla napínavá do posledních stránek. Takřka se mi nechtělo knihu odkládat a takové knihy mám rád. Sice tento žánr nevyhledávám, ale určitě se k tomuto autorovy ještě vrátím.
Tato kniha mne nijak neoslovila. Není to orientací hlavní hrdinky, ale spíše spádem a změnami prostředí v samotném příběhu. Prostě nuda.
Výborná kniha. tato kniha mi byla darována, ale je opravdu skvělá. Děj je napínavý až do samého závěru a o překvapení tu není nouze. Děj si vás tak podmaní, že odložit knihu je takřka nemožné.
Kratičká povídka o dopise, který měl být součástí vydírání a jeho následném odcizení.
První polovina byla úžasná, ale pak nastal tak dramatický zlom v celém ději, že jsem se do konce příběhu už pořádně neorientoval. Tak že budu muset přečíst pár kapitol zpět, abych zjistil jak to celé vlastně skončilo.
Skvělá kniha. jako snad všechno od tohoto autora. Po krátké pauze se určitě vrhnu do další knihy od tohoto autora.
Asi se názorově přikloním k radus. I mne ta záplava žen úplně zamotala. A to tak, že i v té druhé (lepší) polovině, jsem tápal o kterou to vlastně ženu jde. Zločin v dětství je hrozný, ale nemyslím si, že by i po takové době byla veřejnost takto rozhořčena a mstivá. Osobní zášť sestry oběti chápu. Na to, že se jedná o autorčinu prvotinu to nebylo vůbec špatné.
Tato kniha opět perfektní příběh. Už jen ten námět, kde jsme se tu vzaly a kam směřujeme. Celý příběh byl perfektní, ale trochu jsem postrádal řešení symbolů a rébusů.
Historie a tedy dějepis mne nikdy moc nebavil. Spousta jmen, postav a záplava dat. Kdo se v tom má vyznat, ale tato kniha je skvělá. Dějiny podané zábavnou formou určitě uvíznou v paměti daleko snadněji. Škoda jen, že to je místy trochu nereálné.
Skvělá česká detektivka. 6ádní přehnaní akční hrdinové a detektivové - jasnovědci. Opravdu příjemné čtení s výbornou a jednoduchou zápletkou.
Ačkoliv byl tento příběh místy opravdu velmi staršidelný, celkově mne zas tak tento příběh neoslnil. Místy až příliš dlouhý děj. Zato ppohřebyště domácích mazlíčků je scela ojedinělý nápad pro příběh. Osobně jsem si od tohoto příběhu sliboval více.
Dobrý detektivní příběh. A jak promyšlená vražda. Opravdu čtivý příběh.
Tak takto kniha odhaluje hrůzi druhé světové války úplně z jiné strany než jsme zvyklí. Převážně to byly popisy hrůz páchaných německými vojáky, ale tady jsou to i prostí vesničané. Kniha mne ale úplně nenadchla a někdy jsem se musel přemáhat, bych ve čtení vytrval.