McKashi McKashi komentáře u knih

Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Ačkoliv se mi to chvílemi zdálo až moc překombinované, když se všechno vysvětlilo, bylo to důstojné pokračování prvního dílu. Konec je sice trochu americky happyendovej, ale tak nějak mi to k závěru sedělo. Nicméně odstavec s modrýma míčkama je podle mě naprosto nejlepší část knihy!:)

13.01.2019 4 z 5

Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

Kdybych nevěděl, že je Kulhánek, měl bych tendence si myslet, že je to Kotleta, ačkoliv oba píší celkem podobně, jsou tam vidět určité niance podle kterých se dají tito dva spisovatelé celkem dobře rozpoznat. Každopádně knihu jsem přečetl skoro na jeden zátah, a to je díky tomu, že už bylo půl osmé ráno a já se musel vyspat:) Příběh celkově dobře odsejpá a ačkoliv tam byla jedna scéna (spoiler: po vraždění v sídle klubu), kdy jsem chvíli přemýšlel, že knížku odložím, tak mi to nedalo, dokud jsem jí nedočetl. A okamžitě začal další díl:) A i když je podle mě nejlepší vampýr Herr Bezzemek, tak Tobiáš mu celkem obstojně konkuruje, ať už hláškama, nebo Tím druhým. Vřele doporučuji pro každého fandu drsňáků, kteří mají z prdele štěstí v neštěstí. A ještě mají smysl pro humor!

09.01.2019 4 z 5

Žádná chvíle není poslední Žádná chvíle není poslední Petr Heteša

Divnej konec,jinak zbytek klasickej Heteša:)

26.12.2018 4 z 5

Fatal Virtual Fatal Virtual Petr Heteša

Zatím asi nejslabší,co jsem od Heteši četl,nicméně pořád je to dobrá odreágovačka:)

18.10.2017 2 z 5