meda2007 komentáře u knih
Tuhle serii, ctu s odstupem casu, jiz podruhe. Poprve jsem z ni byla nadsena, bylo to neco noveho, a to jak jsem musela cakat na knihy az vyjdou, bylo pro zmenu super. Zamilovala jsem se do serie hned na prvni cteni a tak jsem s dalsim nekolik let vahala. Preci jenom, co kdybych byla zklamana.. Musim rict ze jsem tohle leto neodolala a proste se do toho pustila a zklamana jsem rozhodne nebyla. Zjistila jsem ze tato serie je stejne skvela i po tolika letech :) Opet jsem se zamilovala do Kaidana, jako hned na poprve. Ale taky jsem zjistila ze Kopano je hned druhy v me odblibenosti :) Anna byla naivni hrdinka, kterou museli vsichni chranit a dvojcata byla proste dvojcata :) Nevim jak to po precteni teto serie budete mit vy, ale ja tuhle serii miluju napric casem. Pro me bude vzdy jedna z nejlepsich.
Prijemna oddechovka. Mila kniha, ktera se pekne cte. Postavu Bryana jsem si zamilovala, i vsichni jeho kamaradi byly skvely. Cassidy v jednu chvily na konci byla na pest, ale nakonec vse dopadlo jak melo
Krasne vymysleny svet, ktery me i bavil. Jen skoda te nedotazenosti postav a v nekterych pripadech i pribehu.
Mila vtipna kniha na jedno posmourne odpoledne. Je pravda ze bych par veci udelala jinak nez havni hrdinka, ale i tak to bylo mile.
Pri vyberu teto knihy, jsem nemela vudec zadna ocekavani. O to vetsi bylo moje prekvapeni, kdyz jsem zhruba po hodine cteni, zjistila ze jsem v pulce knihy.
Kniha je ctiva, vtipna, ale taky i trosku jedno velke klise. Hlavni hrhinka a dva kluci okolo ni. Co vic dodat. Kupodivu jsem si vsechny tri hlavni hrdiny oblibila a z kluku jsem nevedela komu drzet palce :) Nakonec to ale dopadlo, jak nejlip mohlo. Knihu jsem mela prectenou za jedno odpoledne na zahrade. Opravu mila a vtipna kniha.
Krasna serie, ale rozuzleni jsem cekala trosku jiny. Proto o jednu hvezdu min
Moc mila oddechovka, kterou jsem mela prectenou za jedno odpoledne. Mila, vtipna pohadka o tom, kterak Popelka ke stesti prisla. Ano chvilkama to bylo preslazene, ale dala jsem si k tomu kus cokolady a hltala dal :)
Krasna, vtipna a mila knizka, ktera mi chvilkama rvala srdce. Nemohla jsem ji odlozit a cetla stale dal a dal. Oddechovka ke ktere se rada vratim. Caleba jsem si zamilovala hned jak se objevil :) i kdyz konec byl na muj vkus trosku uspechany. Libilo se mi i stridani kapitol z pohledu Teagan i Celeba.
Knihu jsem prelouskavala tyden. Vubec jsem se do ni nedokazala zacist a desne me to nebavilo. Meg, jsem nechapala. Neustale, i v jinych dimenzich, resi blbosti. Mozna je to tim ze uz nejsem 16.leta naivni divka, ale i tak. Klasicky milostny trojuhelnik, ktery se na konci trosicku zamota. A ona vlastne nevi koho to miluje ... Napad skvely, cestovani casem, jine dimenze. Vazne super. Ale tak nejak celkove me ta kniha proste nebavila a jsem z ni spise otravena. Jediny svetly moment bylo Rusko. To me bavilo hodne. Paul i Theo byly skvely, ale Meg ... Ta mi proste nesedla.
Tahle serie je proste super. Libi se mi ze je pokazde o nekom a necem jinem. Pokazde jine tezke tema zabalene do romanticke linky. Reece byl uzasny a Roxy skvela. Libi se mi take to ze autorka nezapomina ani na predchozi postavy. Zakomponovala je do deje a ja se dozvedela jak pokracuje jejich pribeh, i kdyz uz nejsou " v zari reflektoru " jako hlavni postavy. Ma to pekne srovne a pribeh krasne plyne dal.
Tahle serie me neskutecne bavi. V kazde knize je jine tema a je to nekutecne ctive. Jax je skvely a jeho kamosi take.
Pekna oddechova kniha, ktera se skvele cte je dosti vtipna a je v ni i necekane " drama ". Ano, je dosti predvidatelna, ale to co se stalo Avery, bylo nechutny. Hlavne ze strany jejich rodicu, kteri by meli sve dite podporovat a milovat. Avery se s tim vsim svynstvem okolo sebe, ale vyporadala dobre. I kdyz jsem nepochopila proc to Camovi nerekla driv. A Cam? Ten byl sexy, skvely, vtipny a jinak ruzne dokonaly. :)
Tak jo mam za sebou obe serie, jak Mercy tak Alfu, ale takhle je proste skvela. K teto serii se rada vratim. Divy byli uzasni a Marok, tak trochu zbabelec. I kdyz ho svym zpusobem chapu, stejne se mi nelibilo jak se zachoval. A Charles s Annou? Skvely, uzasny jako vzdy. Dokonce jsem si oblibila i Asila. Nekde jsem slysela ze letos vyjde v anglectine dalsi dil. Tak snad ho co nedriv prelozi a ja se budu moci vzatit za Charlesem a Annou
Tato serie se mi libi vic nez serie Mercedes Thopson. A ano obě jsou ctive a pekne napsane, ale tato ma v sobe proste to neco navic co mi u Mercy chybelo. Oba, jak Annu tak Charlse, jsem si oblibila.
Tento dil me vazne moc bavil. Zatim byl proste nejlepsi. Adam a Warren jsou skvely, ale nejlepsi v tomto dile byl Kojot a jeho pratele :)
Opravu skvele napsana oddechovka, u ktery jsem se dost nasmala.
Tento dil me bavil vic nez prvni. Skvele a vtipne napsana oddechovka. Od zacatku bylo jasne vedet kdo s kym skonci, ale i tak jsem si pribeh uzivala a Brennu s Jakem jsem si oblibila.
Je to k nevire, ale tenhle dil me dost bavil. Je fakt ze tam mohlo byt trochu vic Hardina a taky me stve ze neznam jmeno Londnovi zeny, ale i tam me bavil vic nez vsechny predchozi dily.
Vtipne psana oddechovka. Super kniha na dlouhy vecery. Nic hlubokomyslneho v tom ale nehledejte. Bavilo me hastereni tech dvou.
Tak jo, v momente kdy prijde koroner jsem musela zkoncit. Ta cestina je vazne strasna. A to je autorka Ceska. Vazne des. Prvni dil, jsem tak nejak prezila, rikala jsem si spatny preklad, cert to vem. Ale ted, kdyz jsem zjistila kdo je autorka, to vazne nedavam.