Meda77 komentáře u knih
Kniha není ani tak thriller, jako spíše psychologické drama. Velmi dobře zpracované a i když jde o beletrii čte se to docela dobře. Napětí postupně narůstá, takže udrží u čtení.
Obyč humorovka na nedělní počtení po knedlíku s vepřovým. Zcela průměrný počin, který si ani nebudete nijak dlouho pamatovat.
Jedná z Blockových slabších knih, hlavně kvůli roztáhlejšímu ději. Připadalo mi to jako by se autor ne a ne dostat do děje a přitom to Block umí. Zřejmě špatné období. Malinko pod průměr, autor má lepší kousky.
Trošku kostrbatý styl psaní, zřejmě autorovi vlastní takže se čte trošku pomaleji. Příběh je neotřepaný a poutavě napínavý. Takové mysteri dílko z dob minulých. Rozhodně žádná ztráta času. Pěkné 3 starsy.
Dobrodružná beletrie z prostředí velkých kopců. Hošina, pes a hory pro mladistvé čtenáře průměrná jednohubečka.
Příběh mladých indiánských skoro bojovníků a jejich dobrodružství, které je nakonec dovede k uznání celého kmene. Literatura s cílený zaměřením na dětstvo základních škol.
O čempak to asi bude milí kindoušové, jojo pěkná pohádka o ptáčku pro ty nejmenší, pro ty o hodně větší jsou pak pohádky o jiných ptácích, pardon to sem nepatří. Každopádně klasika korálky.
Krátkodobá rychlovka dobrodružné ho scifi. Průměrný styl i děj, dobré do vlaku či autobusu.
Snadno zapomenutelná záležitost malých zálesáků na táboře v Orlických horách. Psáno nijak zajímavě, bavit bude jen asi úzkou skupinu hodně mladých.
Trnky branky a dikobraz ve vázané podobě, kreslený homor jak jsme ho znalý za mlada.
Standardně dobré povídky od standardně dobrého autora. Pro milovníky krátkých scifi příběhů se zamyšlenim i bez, výborná volba. Nezklame.
Aldiss je v zahraničí uznávanou kapacitou a myslím, že i u nás. Tohle je jedna z jeho dřívějších knih, docela čtivé, pokud chtěl Aldiss vyjádřit nějakou hlubší úvahu, tak tady to není tak zcela patrné, ale hloubat se nad tím nemusí. Na takový lehký průměr to stačí.
Sinclairovina ve standardu do všeho co jezdí optimální. Průměr.
Fantasy horůrek jak jinak než s Johnem. Standardní průměr.
Klasická pohádečka pro ty hodně mrňavé co ještě nemají nic nalétáno.
Preston si udržuje standardní tvorbu a to dělá sakra dobře. Proč taky měnit co funguje. Určeno pro napětí, akci a zábavu co chcete od daného žánru víc? Nic. Splňuje co se od něj očekává, na nic si kniha nehraje a dělá co dělat má. Autor i kniha nadprůměr.