Meri47 komentáře u knih
Bohužel tato kniha mi vůbec nesedla. Ne a ne ji dočíst. Série s Harrym je pro mě čtivější a i zajímavější.
Čtení na jedno odpoledne k vodě. Uvěřitelný příběh dobře napsaný. Líbila se mi.
Zapomeňte na vše co víte o upírech, nic z toho není pravda...
Na knihu jsem narazila čistě náhodou při hledání knihy od dvou autorů do čtenářské výzvy. A ano kdo má rád horory spojené s detektivkou je toto přesně pro něj. Za sebe musím říct, že jsem byla mile překvapená a přečetla jsem jedním dechem. Ubírám jen jednu hvězdičku, za trošku přehnaný konec.
Annunciata my lezla na nervy už v minulém díle. Přesto mě sága stále baví.
Nemůžu si pomoct, ale detektivka, kde je pachatel pro mě jasný už na prvních stránkách a další odhalení v závěru je jasné také skoro od samého začátku pro mě není detektivka. V podstatě autor celý děj shrnul ještě jednou v doslovu. Celá kniha je vlastně pouze o postupu kriminalistů.
Bohužel jsem seriál nikdy neviděla, ale díky čtenářské výzvě jsem se dostala k této knize a jsem strašně zvědavá kdo ji zabil, takže budu muset seriál zkouknout. A ještě mě taky zajímá KDO JE SAKRA BOB!
Za mě prostě paráda. Tento žánr je přesně to co mě bere nejvíc.
Příběh hrdiny a krále Davida vyprávěný jeho manželkou Míkal dcerou prvního Izraelského krále Saula, kterou si vzal jako mladičkou dívku, následně ji opustil, jelikož její otec Saul ho chtěl zabít. Saul Míkal zavrhl, sňatek s Davidem zrušil a provdal ji za obyčejného rolníka Páltího, kterého David dal zabít, aby získal Míkal zpět.
Velmi poutavě napsaný příběh, mohu jen doporučit.
Mile napsané, oddechové. U některých kapitol jsem se dost nasmála.
Knihu jsem dostala k vánocům od kamarádky. Říkala jsem si bezva, konečně si přečtu něco od Viewegha. Bohužel jsem byla hodně zklamaná. Kniha mě ničím neupoutala a byla jsem ráda když jsem ji dočetla, Nejcennější na této knize je vlastnoruční podpis pana spisovatele.
Za mne absolutně nezáživné. Čekala jsem vtipné příběhy, ale pro někoho mimo lékařské prostředí nedoporučuji.
Myslím, že tato kniha se autorovi moc nepovedla. Četla jsem téměř vše co u nás od Cooka vyšlo, ale tentokrát to nějak není ono.
Konečně dočteno, 333 stran utrpení, kdy jsem se musela do čtení vyloženě nutit. Nebýt toho, že se mi kniha hodí do čtenářské výzvy, tak jsem ji už dávno odložila nedočtenou. Příběh by mohl být zajímavý ovšem podaný trošku jinou formou. Poznámky pod čarou mě vyloženě rušily. Sám autor na straně 302 přesně vystihl můj pocit po dočtení knihy:
" Vzešla z toho beznaděj, nebo zmatení."
Bohužel sérii čtu odzadu, ale i přesto vynikající čtení, opět přečteno jedním dechem.
Toto opravdu není můj šálek čaje. Pro mě nezajímavý příběh o spisovateli, který nejspíše prochází krizí středního věku a neví co vlastně vůbec chce. Dočetla jsem jen proto, že se mi hodí do čtenářské výzvy.