MiaFidor MiaFidor komentáře u knih

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Bez výčitek se přiznám - nedočteno. Za mě děs a bída...evidentně si někdo potřeboval přivydělat :D Opravdu si jinak neumím vysvětlit napsání tohoto braku.Moc mě to mrzí,knižní série o Harrym byla prostě parádní,propracovaná,jednoduše úžasná :-)
Ale tohle? Je vidět, že v nejlepším se má přestat....

01.10.2017

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Podlehla jsem okolnímu nadšení a nic moc tedy :( kniha mi přišla strašně předvídatelná,konec byl jasný zhruba ani ne od poloviny....hrdinka mi byla nesympatická,celkově krom Ester nesympatické postavy..ne opravdu bych znovu nečetla.Jediné plus - kniha byla naštěstí tenká a rychle se to četlo. Znovu bych si ji určitě nepřečetla.

25.09.2017 2 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Napínavé,čtivé, ostatně jako vždy.Kupodivu se mi ale tento díl líbil nejméně ale i tak to byla paráda :-)

25.09.2017 4 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Tak to byla jízda :-) napínavé od prvních stránek. Jediná výtka - poněkud useknutý konec a vraha jsem tak nějak tušila od poloviny knihy. Ale přesto 5 hvězd,kniha je opravdu hodně napínavá.Brutální mi nějak nepřišla,asi už jsem zocelená.

02.09.2017 5 z 5

Spáči Spáči Lorenzo Carcaterra

Kniha na můj vkus příliš dlouho popisovala prožívání dětství v Pekelné kuchyni - proto 4 hvězdy.Dala bych 5 hvězd, kdybych neviděla film ( velice dobře zpracovaný)nebylo zde příliš odlišného.

01.09.2017 4 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Pecka :-) přečteno na jeden zátah stejně jako ostatní díla:-)

01.09.2017 5 z 5