Michaela91 Michaela91 komentáře u knih

Případy Katara z Isinu Případy Katara z Isinu Josef Sedlář

Zajímavé podání knihy. Ale pro mě bohužel nudné a zdlouhavé.

24.09.2013 2 z 5

Deník citového vyděrače Deník citového vyděrače Simona Monyová (p)

zajímavý pohled na život manželů z obou stran. Konec jsem četla velice rychle abych konečně věděla co se stalo. Zatím nejlepší kniha kterou jsem od autorky četla.

05.09.2013 3 z 5

Ztracené duše Ztracené duše Lisa Jackson

Napínavé, přečtené jedním dechem, moc se mi to líbilo, tahle autorka je moje nejoblíbenější. Konec mě překvapil a vraha se mi zase nepodařilo odhalit.

24.08.2013 5 z 5

Papoušek na smetaně Papoušek na smetaně Eva Brabcová

vtipné a zábavné, četlo se velice dobře a u knihy jsem si odpočinula :)

23.08.2013 4 z 5

Ztracené dítě Ztracené dítě Julie Myerson

Kniha se četla velmi dobře, to jsem ani nečekala. Bya to upřímná a smutná zpověď zoufaé matky. jen mi vadilo že nepoužívala jména.

27.07.2013 3 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Barbara Nesvadbová

Mě se kniha líbila, měla jsem jí za jedno odpoledne přečtené :) Příběhy byly oba trošku deprimující ale takový je život, nemaluje žádné vzdušné zámku. Velmi čtivé.

19.07.2013 4 z 5

Tyrolské elegie Tyrolské elegie Karel Havlíček Borovský

Nedokázala jsem se začíst. Poezii normálně nečtu a nedokážu číst mezi řádly. Nesedla mi.

17.07.2013 2 z 5

Slezské písně Slezské písně Petr Bezruč (p)

Knihu jsem přečetla, nicméně neumím poezii číct, a nevím co nám tím chtěl básník říci. Takže jsem si z této knihy nic nevzala, prostě jen přečetla a znovu ji číst nebudu.

17.07.2013 3 z 5

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Příhěh jako takový se mi moc líbil, ale styl psaní mi nějak nesedl, občas mi děj přišel nudný. byl to smutný konec.

17.07.2013 3 z 5

Soumrak nad Babylónií Soumrak nad Babylónií J.Suzanne Frank

Opět a zase super, moc se mi tento druh knih líbí a vždy si ráda přečtu. Rozhodně nelituji, moc se mi líbilo, bylo to zajímavé.

15.07.2013 4 z 5

Odrazy v Nilu Odrazy v Nilu J.Suzanne Frank

Ano Egypt, miluji knížky z tohoto prostředí. Proto byl pro mě tento díl nejlepší. Super příběh, který se moc dobře četl, měj děj a byl velice dobře napsaný a zajímavý.

15.07.2013 5 z 5

Romeo a Julie Romeo a Julie William Shakespeare

Tak tohle by si měl každý aspoň jednou v životě přečíst. Stačí jednou protože si to zapamatujete už napořád. Moc pěkný ale smutný příběh mladých lidí, kteří nechtěli nic víc než vzájemnou lásku a rodiče jim to odepřeli kvůli sporům a tím o ně přišli.

15.07.2013 3 z 5

Líbej mě, když spím Líbej mě, když spím Linda S. Howington

Kniha nebyla špatná, ale taky to nebylo něco super. Tokový střed. Myslím si že má autorka i lepší knihy.

12.07.2013 3 z 5

Útěk ze stínů Útěk ze stínů Kay Hooper

Kniha byla napínavá a musela jsem číst rychle, abych věděla co nejdříve vě¨ěla jak to dopadne. Mě se tato detektivka líbila.

12.07.2013 4 z 5

Podivný případ dr. Jekylla a pana Hyda Podivný případ dr. Jekylla a pana Hyda Robert Louis Stevenson

Kniha se mi líbila, byl to příjený přiběh o muži, který hledal sám sebe, musela jsem ji přečíst kvůli maturitě, ale určitě nelituji.

Jak se nechystat k maturitě Jak se nechystat k maturitě Cameron Dokey

Knížka mě zklamala, čekala jsem víc, četla jsem jí po maturitě ale myslím že by so více početli mladší dívky. Děj nebyl špatný proto tři hvězdičky, ale taky to nebylo něco extra.

12.07.2013 3 z 5

Čachtická paní Čachtická paní Jožo Nižnánsky

Knižka se mi moc líbila, četla se dobře a byla velice zajímavá. Jen by mě zajímala pravda. Osobně nevěřím, že by se čacgtická paní koupalav krvi. Ale kdo ví?

Nepokorená Nepokorená Kristiana Valcheva

Opravdu je někdy nepochopiletné co je člověk člověku schopen udělat. určitě je to zajímaví příběh nad kterým člověk ztrácí dech. paní byla určitě statečná a má můj obdiv. Kniha byla velice dobře napsaná...

Stín afrického slunce Stín afrického slunce Kerstin Cameron

Mě se kniha líbila, byl to zajímavý příběh, podle skutečné události. To vězení muselo být otřesné, možná mohla být slohověckniha napsané lépe a některé pasáže bych vynechala. Ale jinak to bylo zajímavé čtení.

Dcera Afriky Dcera Afriky Ilona Maria Hilliges

Zajímavé, libilo se mi to prostředí. Jinak děj nebyl nijak zvláštní ale ani nijak moc špatný. Prostě taková zlatá střední cesta

11.07.2013 3 z 5